TV + Series

Ο διπρόσωπος Μικροδάχτυλος του Game Of Thrones στους γκάνγκστερ του Peaky Blinders (εικόνες)

Στην «dream team» της 4ης σεζόν των Σέλμπι και Οσκαρικός, Έντριαν Μπρόντι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347429-721287.jpg

Δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων, το Game of Thrones και το Peaky Blinders, έχουν πλέον κάτι κοινό: τον διπρόσωπο και δολοπλόκο Μικροδάχτυλο. Ο Ιρλανδός ηθοποιός Έινταν Γκίλεν υπέγραψε συμβόλαιο για την 4η σεζόν του γκανγκστερικού δράματος, Peaky Blinders. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ακόμη κάτι για το ρόλο του. Αν δηλαδή θα ενταχθεί στους συμμορίτες, τζογαδόρους του Τόμι Σέλμπι ή αν θα είναι καινούργιος διώκτης του οργανωμένου εγκλήματος.

Μια άλλη σημαντική προσθήκη στο καστ της σειράς είναι ο Οσκαρικός, Έντριαν Μπρόντι (Πιανίστας, Grand Budapest Hotel). «Για την 4η σεζόν έχουμε φτιάξει μια dream team. Ηθοποιοί που συμφώνησαν να παίξουν γιατί αγαπούν τη σειρά», δήλωσε ο παραγωγός Στίβεν Νάιτ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά για τον Μπρόντι: «Ήταν πραγματικά ο ηθοποιός που είχα στο μυαλό μου όταν έγραψα τον ρόλο. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για μια τρομερή παρουσία στον κόσμο του Peaky Blinders». 

Στην 4η σεζόν θα ξαναδούμε τον Τομ Χάρντι, ενώ μετά το θάνατο της Γκρέις επιστρέφει στο προσκήνιο και στην ερωτική ζωή του Τόμι (Κίλιαν Μέρφι) η ειδική στα άλογα, Μέι (Σάρλοτ Ράιλι).

peaky blinders

Η νέα σεζόν θα αργήσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Birmingham Mail το Peaky Blinders 4  θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018, αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το BBC.  

peaky blinders

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ