TV + Series

Bazinga! Η σειρά Young Sheldon γίνεται πραγματικότητα

10 πράγματα για το spin-off του The Big Bang Theory που θα δούμε προσεχώς 

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έρχεται για να γίνει το επόμενο τηλεοπτικό σου κόλλημα. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν αλλά πλέον είναι επίσημο. Η πρώτη σεζόν του «Young Sheldon», ως spin-off του «The Big Bang Theory», επιβεβαιώθηκε από το CBS. Ο εκκεντρικός ιδιοφυής επιστρέφει κι αυτή τη φορά θα μάθουμε πολλά για το παρελθόν του. 

Το τηλεοπτικό ραντεβού έχει δοθεί για το 2017-2018, με τον αριθμό των επεισοδίων να παραμένει για την ώρα άγνωστος.

Bazinga! Η σειρά Young Sheldon γίνεται πραγματικότητα

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Ο βραβευμένος με Emmy Τζιμ Πάρσονς θα έχει πλήρη ανάμειξη με το εγχείρημα, ως αφηγητής των ξεκαρδιστικών καταστάσεων που θα δει το τηλεοπτικό κοινό από τα νεανικά χρόνια του Σέλντον Κούπερ.

Ποιος θα υποδυθεί τον Mr. Bazinga; Όπως επιβεβαιώθηκε προ εβδομάδων, ο Ίαν Αρμιτάγκι θα ερμηνεύσει τον μινιόν Σέλντον.

Bazinga! Η σειρά Young Sheldon γίνεται πραγματικότητα

Ως πρίκουελ, το «Young Sheldon» θα μας πάει πίσω στο χρόνο, για την ακρίβεια στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών του αγαπημένου τηλεοπτικού ήρωα που έκλεψε την παράσταση στο «The Big Bang Theory». Πώς ήταν η ζωή του στο σχολείο του Τέξας; 

H Ζόι Πέρι θα αναλάβει το ρόλο της θρησκόληπτης μητέρας του, ο Λανς Μπάρμπερ θα εμφανιστεί ως ο αλκοολικός πατέρας του ενώ οι Ρίγκαν Ρέβορντ και Μοντάνα Τζόρνταν θα αναλάβουν τους χαρακτήρες των Μίσι και Τζορτζ Τζούνιορ, τον αδερφό και την αδερφή του Σέλντον.

Ο Τσακ Λορ, ο δημιουργός του «The Big Bang Theory» θα αναλάβει τη γενική επιμέλεια της σειράς που θα κλείνει το μάτι στα 80s. 

Η σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου έχει ανατεθεί στον Τζον Φαβρό, ενώ το σενάριο στον Στιβ Μολάρο. 

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Μέχρι τότε, θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του Σέλντον, παρακάτω.