TV + Series

Θα ήθελες να έχεις μπαμπά τον Ράσελ Κρόου;

Η ώριμη πλευρά του γοητευτικού ηθοποιού στο «Πατέρας και κόρη» και όσα του έμαθε η ζωή για τα παιδιά  

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330363-683589.jpg

Μπορεί τα μπλοκμπάστερ να σπάνε τα ταμεία και οι περιπέτειες να ανεβάζουν την αδρεναλίνη αλλά οι κοινωνικές ταινίες είναι πάντα η δύσκολη, απαιτητική επιλογή για έναν καταξιωμένο ηθοποιό.

Φέτος το χειμώνα, μέσα από τα Novacinema έρχεται ο γνωστός για τις αντισυμβατικές επιλογές του, Ράσελ Κρόου στο «Πατέρας και κόρη» μία ταινία του 2015 για την οποία θα χρειαστείτε χαρτομάντιλα και στην οποία τόλμησε να πρωταγωνιστήσει. (Αν πάλι δεν σας ταιριάζει τέτοιου είδους διασκέδαση, ανακαλύψτε το φιλμ ή τη σειρά του γούστου σας, μέσα από τις προτεινόμενες λίστες που προσφέρει η υπηρεσία Nova On Demand, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση).

Στα Novacinema λοιπόν προβάλλεται αυτόν το μήνα το οικογενειακό δράμα «Πατέρας και κόρη» του Γκαμπριέλε Μουτσίνο, όπου παρακολουθούμε την ιστορία του διάσημου και βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Τζέικ που μένει μόνος με την κόρη του μετά το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της γυναίκας του. Όμως, η θλίψη αφήνει έντονα τα σημάδια της και 20 χρόνια μετά πατέρας και κόρη μετράνε τις πληγές τους... Την ταινία την απολαμβάνετε ακόμα καλύτερα, μένοντας και ξαναβλέποντας τις αγαπημένες σκηνές ή ακόμα κάνοντας και παύσεις για να συνέλθετε από τη συγκίνηση – χάρι στις επιπλέον δυνατότητες REC, PAUSE & PLAY και REWIND που προσφέρει η Nova.

Αμάντα Σέιφριντ, Ααρον Πολ, Νταιάν Κρούγκερ συμπρωταγωνιστούν στο συγκινητικό φιλμ που επιχειρεί να εξερευνήσει την προσπάθεια του να μεγαλώνει κανείς μόνος το παιδί του κόντρα στις προσωπικές και κοινωνικές αντιξοότητες.

Αν αναρωτιέστε ποιες θυσίες έχει κάνει ως πατέρας στην πραγματική ζωή ο αγαπημένος σταρ, είναι αρκετές. Μπαμπάς δύο παιδιών, ο Ράσελ Κρόου, παραδέχτηκε πως έκοψε το κάπνισμα για χάρη τους, όντας ο ίδιος καπνιστής από την ηλικία των 10 ετών!

Παρά τον χωρισμό του το 2012 με τη σύντροφό του Ντανιέλ Σπένσερ, ο Αυστραλός ηθοποιός έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους δυο γιους του και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να βολτάρει μαζί τους.

Τη χρονιά του χωρισμού του, ωστόσο, πέρασε μόλις 30 μέρες μαζί τους, καθώς υπήρχε απαγόρευση για τη μετακίνησή τους στα κινηματογραφικά πλατό.

«Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν πως έχω συγκεκριμένα προνόμια στη ζωή μου και να καθορίσω για αυτούς ποια προνόμια είναι αυτά» έχει εξομολογηθεί, προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να θεωρούν τίποτα δεδομένο.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο κουλ από το να βρίσκεσαι κοντά στα παιδιά σου» έχει δηλώσει.

«Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι να μη θέλουν να περάσουν όλες τις διακοπές μαζί μου, γιατί αυτή είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου για μένα, όταν τους έχω μαζί μου»

«Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα για να ψάξουν στο Google και πρέπει με κάποιο τρόπο να τους εξηγήσεις ποιος πιστεύουν οι άλλοι πως είσαι και ποιος πραγματικά είσαι».

«Δεν πρόκειται ποτέ να τους βάλω σε μια θέση όπου οικονομικά δεν θα πρέπει να μάθουν να εξασφαλίζουν τα χρήματά τους» έχει εκμυστηρευτεί για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη σχέση του μαζί τους, ως ακριβοπληρωμένος ηθοποιός.

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις στη ζωή σου αλλά αν κάνεις αυτό που αγαπάς, θα έχεις περισσότερη πλάκα σε αυτή» είναι η συμβουλή του.   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ