TV + Series

Outcast: η επική σειρά τρόμου έρχεται στο Fox

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 23.30. Από τον Robert Kirkman, δημιουργό του «The Walking Dead»

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 572
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας νεαρός άνδρας, ο Kyle, που παλεύει με δαίμονες όλη του τη ζωή, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται και να αποκτήσει την κανονική ζωή που ποτέ δεν γνώρισε. Συνοδοιπόρος του ο ιερέας Anderson ο οποίος πάσχει και αυτός από τους προσωπικούς του δαίμονες. Αυτό όμως που θα ανακαλύψει ο Kyle, μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του και τη μοίρα του κόσμου, για πάντα.

Χαρακτηρίστηκε ως «επική ιστορία τρόμου» και είναι ακριβώς αυτό. Το OUTCAST, Βασισμένο στο ομώνυμο comic του Robert Kirkman και του καλλιτέχνη Paul Azaceta, κάνει επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα στο FOX τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 23.30, και τα νέα επεισόδια θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Ο δημιουργός του, Robert Kirkman, έχει ήδη ένα στρατό από πιστούς φίλους σε όλο τον κόσμο, μέσα από την προηγούμενη δουλειά του, το The Walking Dead.

Στο ρόλο του Kyle Barnes ο Patrick Fugit (Almost Famous, Gone Girl), ενώ τον αιδεσιμότατο Anderson υποδύεται ο Philip Glenister (Life on Mars). Συμπρωταγωνιστούν η Wrenn Schmidt (Boardwalk Empire, Person of Interest) στο ρόλο της Megan Holter, ο Reg E. Cathey (House of Cards, The Wire) στο ρόλο του Chief Giles, η Kate Lyn Sheil (House of Cards) ως Allison.

image

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.fox-greece.gr και τη σελίδα του FOX στο Facebook.

Το FOX Play είναι διαθέσιμο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (foxplay.gr), tablet και smartphone (δωρεάν εγκατάσταση εφαρμογής μέσω AppStore και Google Play).