TV + Series

House of Cards: Η σειρά που τα έχει όλα

Ίντριγκα, ατάκες, φόνοι, μυστήριο, ένοχα μυστικά, αποκαλύψεις, φιλοδοξίες, δολοπλοκίες με τους μοναδικούς Κέβιν Σπέισι & Ρόμπιν Ράιτ

Αναστασία Μπαφούνη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι φανς αναμένουμε από πέρσι το καλοκαίρι την έναρξη του 4ου κύκλου κάνοντας όλα τα πιθανά σενάρια για την αποχώρηση της Κλερ.

Εχθές λοιπόν που όλοι εσείς τσικνίζατε ο OTE TV μας έδωσε access να δούμε τα πρώτα 6 επεισόδια του νέου κύκλου.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 όταν βρέθηκα στις ΗΠΑ για μεγάλο διάστημα και παρακολούθησα τα 39 επεισόδια των τριών πρώτων κύκλων του HOC. Μιλάμε… ΚΟΛΛΗΣΑ!

Το ότι μπορούσα να δω όλα τα επεισόδια ό,τι ώρα και στιγμή ήθελα αλλά και να ανατρέξω σε ένα προηγούμενο για να επιβεβαιώσω το σενάριο που φανταζόμουν ότι εξελίσσεται στα επόμενα λεπτά ήταν εξίσου απολαυστικό με τους μονολόγους του Φράνσις και το τσιγάρο που συνήθιζε να απολαμβάνει με την Κλερ τα βράδια.

Τώρα πια μπορείτε να ζήσετε το ίδιο βλέποντας και το νέο κύκλο της σειράς από το ειδικό κανάλι OTE CINEMA HOUSE OF CARDS με όλους τους προηγούμενους κύκλους, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους κύκλους, από τον 1ο μέχρι τον 4ο, στη λογική του binge-watch, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση. Αν διαθέτετε την υπηρεσία PVR μπορείτε να γράψετε τους κύκλους και να τους απολαύσετε όποτε θέλετε. Αν και δεν νομίζω ότι αν ξεκινήσεις θα μπορείς να δεις μόνο ένα!

Όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει το HOC συντονιστείτε σήμερα στο OTE CINEMA HOUSE OF CARDS για να δείτε τους 3 πρώτους κύκλους και λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και τον 4ο. Μην αγχωθείτε να δείτε και τα 39 επεισόδια γιατί ο ΟΤΕ TV θα τα προβάλλει και 2η συνεχόμενη φορά, το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 13.00.

image

Τώρα για τη σειρά δεν θα σας πω τίποτα περισσότερο πέρα από το ότι η Κλερ παραμένει στο προσκήνιο με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και κάνει τη ζωή και την προεκλογική καμπάνια του προέδρου Άντεργουντ κάτι παραπάνω από δύσκολη…. Αυτή η σχέση προκαλεί εφιάλτες και στους δύο! Οι δολοπλοκίες συνεχίζονται και αποκαλύπτονται στην πορεία με μία Κλερ Άντεργουντ να δίνει μόνη της την απάντηση στην ερώτηση:

image

....και ναι, η σωστή απάντηση είναι αυτή ακριβώς που σκέφτεστε!

Μετά από αυτό θα μπορείτε να δείτε και τον 5ο κύκλο της σειράς από τον ΟΤΕ TV οπότε stay tuned. Όσοι δεν είστε συνδρομητές ήρθε η ώρα να γίνετε.