Τεχνολογια - Επιστημη

Η «μυστική» ρύθμιση του iPhone που πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης

Που ακριβώς βρίσκεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Apple ξεπερνά τη Samsung ως κορυφαία σε πωλήσεις smartphone παγκοσμίως – Το iPhone τερματίζει το δωδεκαετές προβάδισμα κορεατικής εταιρίας.
© Unsplash/George Beridze

iPhone: Η ρύθμιση που πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης του smartphone

Ο ρεπόρτερ τεχνολογίας της Wall Street Journal Τζάστιν Ποτ αναφέρεται σε μια «κρυφή» ρύθμιση του iPhone την οποία πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης του smartphone της Apple.

iPhone: Τα βήματα για την μυστική ρύθμιση

«Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε τον φακό του iPhone σας. Αν σας πήρε περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα, μάλλον χάνετε μία από τις καλύτερες κρυφές λειτουργίες του iPhone. Το μενού του iPhone κρύβει «κρυμμένα διαμάντια», τόσα πολλά που θα σας συγχωρούσα αν τα αγνοούσατε ως επί το πλείστον.

Παρόλα αυτά, όσοι επιθυμούν να μετατρέψουν το τηλέφωνό τους στο ταχύτερο φλας του πλανήτη δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο "Προσβασιμότητα", βρείτε το "Χτύπημα", μετακινηθείτε εντελώς προς τα κάτω και πατήστε το "Πίσω χτύπημα". Θα δείτε δύο επιλογές: "Διπλό Χτύπημα" και "Τριπλό Χτύπημα".

Η «μυστική» ρύθμιση του iPhone που πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης

Εγώ χρησιμοποιώ το κόλπο για τον φακό μου, ώστε να μπορώ να βρίσκω γρήγορα πράγματα στο σκοτάδι, μπορείτε να προσαρμόσετε τα πατήματα για να κάνετε εργασίες όπως την εκκίνηση της κάμερας, τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης ή τη σίγαση του κουδουνίσματος.

Η αγαπημένη μου συντόμευση μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ το Shazam, την εφαρμογή που βοηθά στην αναγνώριση κάθε τραγουδιού που συναντάτε ενώ περπατάτε, απλά με ένα τριπλό πάτημα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου μου. Έχω φτιάξει επίσης έναν που απλά ξεκινά να παίζει το πιο πρόσφατο επεισόδιο του αγαπημένου μου podcast και έναν που μου λέει το επόμενο γεγονός που έχω προγραμματίσει στο ημερολόγιό μου. Πραγματικά, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες», αναφέρει ο συντάκτης κλείνοντας. 

Πηγή: Wall Street Journal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ