Τεχνολογια - Επιστημη

Η νέα σειρά smartphones Xiaomi 13T Series έχει ό,τι ψάχνεις

Η αγορά ενός νέου κινητού δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη

Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Xiaomi κάνει τη ζωή μας ευκολότερη με τα νέα Xiaomi 13T Pro & Xiaomi 13T.

Έφτασε πάλι η στιγμή που έπρεπε να ψάξω για νέο κινητό. Ό,τι έχω πάρει, μέχρι σήμερα, δεν κρατάει. Αυτή τη φορά, όμως, ήμουν αποφασισμένη να πάρω ένα σωστό κινητό. Με φωτογραφικό φακό πρώτης τάξεως, μπαταρία που διαρκεί και λογισμικό που «φυσάει». Άρχισα λοιπόν να ψάχνω και μοιραία επισκέφθηκα το mistore-greece.gr με υψηλές προσδοκίες. Εκεί, ανακάλυψα το κινητό των ονείρων μου, στη νέα και άκρως εντυπωσιακή σειρά Xiaomi 13T Series. Ό,τι και αν ήθελα, αυτά τα smartphones το είχαν.

Λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών; Εννοείται. Τα Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρία Leica και διαθέτουν μία από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς. Επίσης, στο Xiaomi 13T Pro μπορεί κανείς να βρει τα Leica Authentic Look και Leica Vibrant Look, δυο φωτογραφικά στυλ που προσαρμόζουν αυτόματα την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Τέλειο; Η κάμερα, μάλιστα, καλύπτει το 100% DCI-P3 εύρος χρώματος, ενώ φέρει πλήθος ρυθμίσεων στο Pro mode εμπνευσμένες από το Xiaomi 13 Ultra, για ακόμη καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα.

Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ανήκει και η οθόνη που φέρει ανάλυση άλλου επιπέδου. Τα νέα smartphones της Xiaomi έχουν οθόνη Crystal Res Display HDR10+ με υποστήριξη ως και 144 Hz refresh rate και 2712 x 1220 ανάλυση.

Τσεκάρω και το κουτάκι «μπαταρία», με τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους: 5000mAh μπαταρία. Σίγουρα δεν θα χρειάζεται να ανησυχώ για τη φόρτιση, καθώς το Xiaomi 13T Pro διαθέτει 120W HyperCharge και το Xiaomi 13T, αντίστοιχα, 67W turbo charging. Φορτίζονται πλήρως, δηλαδή, πριν καλά καλά το καταλάβεις, σε μόλις 19 λεπτά!

Και εδώ θα σας αποκαλύψω κάτι για μένα που κάνει την επιλογή ενός smartphone λίγο πιο περίπλοκη. Μου αρέσει πολύ να παίζω παιχνίδια από το κινητό, οπότε ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ζητάω είναι καλός και γρήγορος επεξεργαστής που να μπορεί να αντέξει το βάρος του gaming. Το Xiaomi 13T Pro έχει επεξεργαστή Mediatek Dimensity 9200+ και το Xiaomi 13T έχει Mediatek Dimensity 8200 Ultra. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μπαγκάρω στιγμή», σκέφτηκα.

Διαβάζω, ακόμη, ότι και τα δύο smartphones είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη. Ιδανικό χαρακτηριστικό για μένα που είμαι λιγάκι ατσούμπαλη. Επίσης, με την αγορά ενός smartphoneτης σειράς παίρνεις δώρο τρεις μήνες Youtube premium, 100GB αποθηκευτικό χώρο στο Google One cloud για έξι μήνες και εγγύηση οθόνης για έξι μήνες.

Αφού τα smartphones της σειράς Xiaomi 13T Series έχουν ό,τι έψαχνα, το μόνο που μένει είναι να διαλέξω ανάμεσα στο Xiaomi 13T Pro και το Xiaomi 13T και τα τρομερά τους χρώματα. Πρέπει να βιαστώ όμως αν θέλω να προλάβω την προσφορά με το δώρο Redmi Pad SE που ισχύει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Αν θέλεις κι εσύ ένα κομψό, ντιζαινάτο smartphone που καλύπτει κάθε σου ανάγκη, επισκέψου το mistore-greece.gr, ένα κατάστημα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή ένα από τα επίσημα σημεία πώλησης και τσέκαρε από κοντά τη νέα σειρά Xiaomi 13T Series.