Τεχνολογια - Επιστημη

Star Wars Outlaws: Το πρώτο open-world «Star Wars» θυμίζει «Red Dead Redemption»

Η Ubisoft μας αποκαλύπτει το όραμά της για το «Star Wars»

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Star Wars Outlaws: Το πρώτο open-world «Star Wars» θυμίζει «Red Dead Redemption»

«Star Wars Outlaws»: Η open-world «Star Wars» περιπέτεια της Ubisoft μοιάζει με GTA στο διάστημα. 

Το «Star Wars Outlaws» σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, ως το πρώτο αληθινό open-world παιχνίδι στον κόσμο του «Star Wars». Τα γεγονότα του «Outlaws» εκτυλίσσονται μεταξύ του «The Empire Strikes Back» και του «Return of the Jedi». Φαίνεται ότι το «Star Wars Outlaws» θα ταξιδεύσει τους παίκτες στο φεγγάρι της Toshara, μια νέα γεωγραφική προσθήκη στο σύμπαν του Star Wars.

Στο «Star Wars Outlaws» αναλαμβάνουμε το ρόλο της Kay Vess, μιας πολυμήχανης εγκληματία που κινείται στον επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμ, ενώ η Αυτοκρατορία εμπλέκεται σε μια συνεχή σύγκρουση με το Rebel Alliance. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, η Kay στοχεύει στην εκτέλεση της πιο φιλόδοξης ληστείας που γνώρισε ποτέ το Outer Rim. Ωστόσο, η πορεία της δεν είναι καθόλου ομαλή, όπως φαίνεται από το τρέιλερ-ντεμπούτο της. Η Kay είναι επικηρυγμένη και πολλοί «συνάδελφοί» της θα ήθελαν την ανταμοιβή που κρέμεται από το λαιμό της. Οι ταυτότητες όσων την καταδιώκουν παραμένουν αβέβαιες, με αναλαμπές τόσο του Pyke Syndicate όσο και των Hutts, που μας αφήνουν να αναρωτιόμαστε ποιος ακριβώς βρίσκεται στα ίχνη της Kay.

Star Wars Outlaws: Official Gameplay Walkthrough | Ubisoft Forward

Καινοτομώντας στο τοπίο του «Star Wars» gaming, το «Outlaws» συνδυάζει πιο σφιχτά οριοθετημένες περιοχές αποστολών με τεράστιες εκτάσεις ανοιχτού κόσμου, δίνοντας στους παίκτες κάποιο βαθμό ελευθερίας στο πώς θα προσεγγίσουν την κάθε περίσταση. Οι παίκτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν σε άλλους πλανήτες, εξερευνώντας διάφορες περιοχές, διάσπαρτες στην επιφάνειά τους. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα να απογειωνόμαστε και να βγαίνουμε από την ατμόσφαιρα ενός πλανήτη, χωρίς καμία διακοπή. Αντί να υποκαθιστά την εμπειρία με cutscenes, το «Star Wars Outlaws» φαίνεται να μας αφήνει να τη ζήσουμε από πρώτο χέρι. Το πιστό μας σκάφος, ονόματι «Trailblazer», είναι εξοπλισμένο με το εμβληματικό hyperdrive, που μας επιτρέπει να «πηδήξουμε» από ένα σημείο του γαλαξία σε ένα άλλο, με την ταχύτητα του φωτός. Η δυνατότητα αυτή θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν θα βρεθούμε κυνηγημένοι από υπεράριθμες δυνάμεις με τις λάθος προθέσεις.

Το όραμα της Massive Entertainment φαίνεται να παραπέμπει στο πνεύμα των εμβληματικών περιπετειών της Rockstar. Αξιοσημείωτο είναι το σύστημα της φήμης και τη καταζήτησης, ένα αρκετά «Red Dead Redemption» στοιχείο. Οι αποφάσεις σας κατά τη διάρκεια αποστολών και δράσεων στον ανοιχτό κόσμο διαμορφώνουν την άποψη του κόσμου για σας, προσθέτοντας βάθος και συνέπειες στο ταξίδι σας. Το πόσο σύνθετα και δημιουργικά θα εφαρμοστεί αυτό το σύστημα, θα κριθεί μετά την κυκλοφορία. Αναλάβετε τη διοίκηση του πλοίου σας, συμμετάσχετε σε συγκλονιστικές αερομαχίες (στο διάστημα) και περιηγηθείτε σε έναν… μακρινό, μακρινό γαλαξία γεμάτο συναρπαστικές δυνατότητες.

To «Star Wars Outlaws» θα κυκλοφορήσει εντός του 2024, σε PlayStation 5,  Xbox Series X|S και PC.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ