Τεχνολογια - Επιστημη

«Μείνετε στη δουλειά 90 ημέρες και θα πάρετε bonus» - Το δέλεαρ του μεγαλύτερου κατασκευαστή iPhone στον κόσμο

Τι υπόσχεται σε όσους προτείνουν άτομα για το εργοστάσιο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Apple: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής iPhone στον κόσμο δελεάζει με bonus τους εργαζομένους - Τι υπόσχεται σε όσους προτείνουν άτομα για το εργοστάσιο

Ο προμηθευτής της Apple, η Foxconn, εντείνει τις προσπάθειές της για την πρόσληψη περισσότερων εργαζομένων στο μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στον κόσμο, ενόψει της κυκλοφορίας ενός νέου μοντέλου.

Η Foxconn λέει ότι οι νέοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιό της στο Zhengzhou της Κίνας θα λάβουν μπόνους έως και 3.000 γιεν (424 δολάρια, 343 λίρες) αν παραμείνουν στη δουλειά τους για τουλάχιστον 90 ημέρες.

Οι σημερινοί εργαζόμενοι που θα συστήσουν επιτυχώς έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς τους θα δικαιούνται επίσης ένα επίδομα, λέει.

Το iPhone 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Οι εργαζόμενοι της Foxconn που θα συστήσουν έναν νέο προσληφθέντα θα λάβουν τώρα 500 γιεν αν το άτομο παραμείνει στην εταιρεία για ένα μήνα, αναφέρει μια ανάρτηση που είδε το BBC στη δημοφιλή κινεζική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WeChat.

Σηματοδοτεί την τελευταία κίνηση της κατασκευάστριας εταιρείας με έδρα την Ταϊβάν για τη βελτίωση των παροχών για τους εργαζομένους της στο τεράστιο εργοστάσιο - γνωστό ως iPhone City.