Τεχνολογια - Επιστημη

Πόσο θα κοστίζει να είσαι verified σε Facebook και Instagram

Ποια είναι τα κριτήρια για τους χρήστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σήμα του verification
© Unsplash

Meta: Οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν για να γίνουν verified σε Facebook και Instagram - Ποια είναι τα κριτήρια για τους χρήστες

Οι χρήστες του Facebook και του Instagram θα πρέπει σύντομα να πληρώνουν για να επαληθεύονται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η Meta ακολουθεί τα βήματα της αντίπαλης πλατφόρμας Twitter.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή ότι η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα κοστίζει 11,99 δολάρια το μήνα για τους χρήστες διαδικτύου ή 14,99 δολάρια σε πλατφόρμες iOS και το Android.

Ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι εκτός από ένα μπλε σήμα η υπηρεσία θα προσφέρει «επιπλέον προστασία από πλαστοπροσωπία», βελτιωμένη εμβέλεια για τους επαληθευμένους χρήστες και άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών.

Σε ανάρτηση στο blog της, η Meta δήλωσε ότι θα βασίζεται σε κυβερνητικά έγγραφα για την απόδειξη της ταυτότητας των επαληθευμένων λογαριασμών, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε προσπάθεια λογαριασμών να υποδύονται ανθρώπους και brand names- όπως συνέβη όταν το Twitter ξεκίνησε αρχικά την επί πληρωμή υπηρεσία επαλήθευσης.

Οι λογαριασμοί πρέπει:

  • Να έχουν ιστορικό δημοσιεύσεων και
  • Οι χρήστες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

Η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη σε επιχειρήσεις σε αυτό το στάδιο, δήλωσε η Meta.

Η αυξημένη ορατότητα των αναρτήσεων από επαληθευμένους χρήστες θα «εξαρτάται από το υπάρχον μέγεθος του κοινού ενός συνδρομητή και το θέμα των αναρτήσεων», δήλωσε η εταιρεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ