Τεχνολογια - Επιστημη

Συνεχίζεται η κόντρα του Μασκ με τον Στίβεν Κινγκ: «Το Τwitter ήταν καλύτερο πριν το αγοράσεις»

Τι απάντησε ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας στον συγγραφέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεχίζεται η κόντρα του Μασκ με τον Στίβεν Κινγκ: «Το Τwitter ήταν καλύτερο πριν το αγοράσεις»
O Έλον Μάσκ © ΕPA

Η κόντρα Στίβεν Κινγκ - Έλον Μασκ για το Twitter συνεχίζεται

O Στίβεν Κινγκ λίγες μέρες μετά την κόντρα που είχε με τον Μασκ εξέφρασε εκ νέου τη δυσαρέσκειά του για το Twitter, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

«Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο το Twitter στις μέρες πριν από τον Μασκ. Λιγότερες διαμάχες, περισσότερη διασκέδαση», έγραψε ο Στίβεν Κινγκ στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου έχει 6,9 εκατ. ακόλουθους.Η πρώτη απάντηση του Έλον Μασκ ήταν ένα σκέτο εικονίδιο φαντάσματος με έκπληκτη έκφραση, αλλά στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος έγραψε: «Είμαι ακόμη θαυμαστής σου, για να είμαι ειλικρινής».

Πριν ανακοινωθεί επίσημα η τιμή των 8 δολαρίων/μήνα για τη συνδρομή στην υπηρεσία «Twitter Blue», όταν κυκλοφορούσαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για 20 ευρώ/μήνα, ο Στίβεν Κινγκ, πασίγνωστος συγγραφέας βιβλίων τρόμου, πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφερθεί σε πολύ επιτυχημένες ταινίες του κινηματογράφου, είχε εκφράσει την αντίθεσή του στα σχέδια του Μασκ για το μέλλον της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, ο Κινγκ τουίταρε: «Είκοσι δολάρια τον μήνα για να κρατήσω το γαλάζιο τικ μου; Άσε μας, θα έπρεπε να με πληρώνουν αυτοί. Αν αυτό τεθεί σε εφαρμογή, την έκανα». Κάποιος έσπευσε να κάνει αντίλογο, λέγοντας στον συγγραφέα πως δεν πρόκειται για ένα ποσό που δεν μπορεί να πληρώσει, για να λάβει την απάντηση: «Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, αλλά με την ηθική του πράγματος». 

Ο Έλον Μασκ είχε την απάντησ: «Πρέπει κάπως να πληρώσουμε τους λογαριασμούς! Το Twitter δεν μπορεί να βασιστεί πλήρως στις διαφημίσεις», έγραψε ως απάντηση στο tweet του Κινγκ, συνεχίζοντας με μια αντιπρόταση: «Τι λες για 8 δολάρια;». 

Συνέχισε με μία σειρά από tweets στα οποία πάσχισε να εξηγήσει τη σημασία αυτής της συνδρομής αλλά και τα «έξτρα» που έρχονται με αυτή, ενώ «ευλόγησε τα γένια» των αποφάσεών του («Παίρνεις ό,τι πληρώνεις» τουίταρε) αλλά και της ίδιας της πλατφόρμας: «Το Twitter είναι απλά το πιο ενδιαφέρον μέρος στο ίντερνετ. Γι’ αυτό διαβάζετε αυτό το tweet αυτή τη στιγμή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ