Τεχνολογια - Επιστημη

Κυκλοφόρησε το smart ring της Gucci σε συνεργασία με την OURA

Πόσο κοστίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Gucci
Gucci © Unsplash

Η Gucci σε συνεργασία με την Oura παρουσίασαν το πρώτο τους smart ring, το οποίο κυκλοφόρησε και πωλείται έναντι 950 δολαρίων.

Γιορτή στην ατομικότητα και αυτογνωσία είναι το smart ring των Gucci x Oura. Συνεργαζόμενο με μια εφαρμογή, το δαχτυλίδι προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γνώσεις σε πέντε κατηγορίες. Και όλα αυτά στην τιμή των 950 δολαρίων.

«Ανέκαθεν η Oura πίστευε ακράδαντα πως ό,τι φοριέται μπορεί να είναι και καινοτόμο και στυλάτο» είπε ο Michael Chapp, COO στην Oura. «Όντας στον πυρήνα μας μια πλατφόρμα ψυχικής και σωματικής υγείας, αναγνωρίζουμε ότι αυτό που φοράς επηρεάζει το πώς νιώθεις. Ο παράγοντας σχήματος δαχτυλιδιού της Oura μας ξεχωρίζει σταθερά όσον αφορά τη βιομετρική ακρίβεια, την άνεση και το στυλ και με το Δαχτυλίδι Gucci x Oura φέραμε ακόμη πιο κοντά τη μόδα με τη λειτουργία» πρόσθεσε.

gucci-x-oura-ring-generation-3-luxury-smart-tracker.jpg

Ο οίκος Gucci συμπεριέλαβε μια επιπρόσθετη λουξ κατηγορία στο δαχτυλίδι της Oura: μια διακριτική εγχάραξη του μονογράμματος «G» και ένα λεπταίσθητο, σε σχήμα πλεξούδας, φινίρισμα στις άκρες, με χρυσό 18 καρατίων. Με παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, αισθητήρες θερμοκρασίας και ανάλυση του ύπνου, το «έξυπνο» κόσμημα είναι σε θέση να παρέχει γνώσεις υγείας καθ' όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Τα βιομετρικά δεδομένα και η εξατομικευμένη καθοδήγηση εξελίσσονται καθημερινά, στη βάση προσωπικών μοτίβων και μετρήσεων.

Η εφαρμογή Gucci x Oura App επιτρέπει επίσης πρόσβαση σε ειδική βιβλιοθήκη καθοδηγούμενων ηχητικών σεάνς, με διαλογισμούς, ήχους για τον ύπνο, ασκήσεις αναπνοής και άλλα ώστε να υποστηρίζεται αυτός που το φορά στο ταξίδι του για ευεξία.

Η παρουσίαση του προϊόντος συνεργασίας των δύο εταιρειών συνοδεύτηκε με ένα βίντεο στο οποίο η κάμερα παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια στη με ταχύτατους ρυθμούς καθημερινή ρουτίνα της, από το πρωί έως το βράδυ.

 

GUCCIxOURA

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ