Τεχνολογια - Επιστημη

Υποτροφία σοκολάτας από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ

Το ιστορικό ίδρυμα αναζητά τα γλυκά μυστικά της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου Κέμπριτζ ζητείται ερευνητής που θα αποκωδικοποιήσει τα μυστικά της σοκολάτας και θα μπορεί, με πλήρη υποτροφία, για 3,5 χρόνια να μελετά τα πάντα για τη σοκολάτα.

Ανάμεσα στα αντικείμενα της «γλυκιάς» έρευνας είναι ο τρόπος που η σοκολάτα δε θα λιώνει και θα μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτη σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την υποτροφία μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι τις 29 Αυγούστου. Στην απαιτητική λίστα προσόντων είναι απαραίτητα τα υψηλόβαθμα πτυχία στα μαθηματικά, τη φυσική και τη χημεία.