- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Apple: Καθυστερεί η επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία της
Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο
Η Apple καθυστερεί την επιστροφή των εργαζομένων της στα γραφεία ως τουλάχιστον τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Bloomberg News.
Ως τουλάχιστον τον Ιανουάριο παρατείνεται η τηλεργασία για τους εργαζομένους της Apple Inc σύμφωνα με το Bloomberg. Ο τεχνολογικός κολοσσός φαίνεται να καθυστερεί την επιστροφή των υπαλλήλων στα γραφεία, η οποία ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τον Οκτώβριο, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Η Apple ενημέρωσε το προσωπικό ότι θα επιβεβαιώσει το χρονοδιάγραμμα για το εκ νέου άνοιγμά της έναν μήνα προτού να ζητηθεί να επιστρέψουν στα γραφεία οι υπάλληλοί της.
Η Apple δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα που έστειλε το Reuters εκτός των ωρών λειτουργίας της εταιρείας για σχολιασμό της είδησης αυτής.
Ορισμένες εταιρείες στις ΗΠΑ άλλαξαν τα σχέδιά τους όσον αφορά τους εμβολιασμούς, την χρήση μάσκας και την επιστροφή στο γραφείο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού και την ανακοίνωση νέων οδηγιών από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων των ΗΠΑ.
Στο υπόμνημα, το οποίο εστάλη στο προσωπικό χθες, Πέμπτη, επισημαίνεται επίσης ότι προς το παρόν η εταιρεία δεν πρόκειται να κλείσει τα γραφεία ούτε καταστήματα λιανικής της, αλλά καλεί τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Η εταιρεία ενισχύει επίσης το πρόγραμμά της διαγνωστικών εξετάσεων στα τρία τεστ την εβδομάδα στο σπίτι, κατέληξε το Bloomberg News.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sony και Warner ζητούν δισεκατομμύρια ευρώ για παράνομη χρήση στίχων στην εκπαίδευση του Claude
Τι εξήγησε ο Ομότιμος Καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης
Η συμφωνία που ανοίγει μια νέα συζήτηση για την ευθύνη των τεχνολογικών εταιρειών
Όταν τα συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης ξεφεύγουν από τον έλεγχο – και οι ίδιοι οι δημιουργοί τους ζητούν από την πολιτική να τους βάλει φρένο.
Οι νέοι περιορισμοί για τους εφήβους - Αυξάνονται οι πιέσεις από Ευρώπη και Ασία
Η αναγκαιότητα της διά βίου μάθησης σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο
«Η AI είναι πιο επικίνδυνη απ’ όσο παραδέχονται οι τεχνολογικοί κολοσσοί»
Το Audorama 2.0 εντοπίζει κινήσεις και γεγονότα, προτείνει ήχους και τα μετατρέπει σε επεξεργάσιμο υλικό, αφήνοντας τον τελικό λόγο στον δημιουργό
Οι αγώνες περιλαμβάνουν 51 αθλήματα, από ταχύτητες και άλματα μέχρι αυτόνομο ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ και χορό
Η Ελλάδα πρωτοπορεί με το «Hellenic Fire System»
Το άστρο S301 κινείται με ταχύτητα περίπου 25.000 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο
Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Tufts θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί κάτι διαφορετικό σε κλίμακα και κυρίως σε ταχύτητα
«Η Meta ήξερε ότι οι έφηβοι εθίζονται», λένε οι εισαγγελείς - Τα έγγραφα που «καίνε» την εταιρεία
«Δεν είναι φίλος σου. Είναι προγραμματισμένο να συμπεριφέρεται σαν φίλος σου», λέει η Λίνεα Λεστάδιους
Ιστορική στιγμή για τη Σοφί Αντενό, η οποία θα γίνει η πρώτη Γαλλίδα που πραγματοποιεί spacewalk
Οι αποζημιώσεις που μπορεί να ξεπεράσουν το 1 τρισ. δολάρια - Ζητούν δραστικές αλλαγές και την επιβολή περιορισμών στη χρήση των social media
Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αποκαλύψει ακριβώς πού βρίσκεστε
Το ΑΙ, το κόστος του hardware και το νέο digital divide
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.