Τεχνολογια - Επιστημη

Amazon: Αγόρασε τα κινηματογραφικά στούντιο της MGM

Έναντι 8,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα κινηματογραφικά στούντιο της Metro Goldwyn Mayer (MGM) εξαγόρασε η Amazon για 8,45 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Amazon έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 8,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να εξαγοράσει τα κινηματογραφικά στούντιο της Metro Goldwyn Mayer.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη ανάλογη κίνηση της εταιρείας μετά την απόκτηση της Whole Foods το 2017 για 13,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην ανακοίνωσή της, η Amazon αναφέρει:

 «Η MGM διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο με περισσότερες από 4.000 ταινίες ("Οι δώδεκα ένορκοι", "Βασικό ένστικτο", "Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου", "Τζέιμς Μποντ", "Η εκδίκηση της ξανθιάς", "Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού", "Το πνεύμα του κακού", "Οργισμένο είδωλο", "RoboCop", "Ρόκι", "Η σιωπή των αμνών", "Stargate", "Θέλμα και Λουίζ", "Tomb Raider", "Και οι επτά ήταν υπέροχοι", "Ο ροζ πάνθηρας", "Υπόθεση Τόμας Κράουν") και πολλές άλλες, καθώς και 17.000 τηλεοπτικές εκπομπές συμπεριλαμβανομένων των "Fargo", "The Handmaid's Tale" και "Βίκινγκς", που έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 180 Όσκαρ και 100 βραβεία Emmy».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon αρνήθηκε να ενημερώσει σχετικά με το πότε θα κλείσει η εξαγορά της MGM, δεδομένου ότι η συμφωνία υπόκειται σε κανονιστικές εγκρίσεις και άλλους συνήθεις όρους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ