Το κτίριο του INNOVATHENS στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Τεχνολογια - Επιστημη

Back to INNOVATHENS!

Όλα όσα θες να ξέρεις για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του INNOVATHENS στην Τεχνόπολη
56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κόμβου καινοτομίας & επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης για ενήλικες

Δευτέρα πρωί, λίγο πριν τις 11, ο ήλιος λούζει το πλακόστρωτο στο «χωριό» της Τεχνόπολης. Για εμένα, που έχω συνδέσει την Τεχνόπολη με συναυλίες, εκθέσεις και μεγάλα φεστιβάλ, αυτή τη στιγμή ο χώρος μου μοιάζει αλλόκοτα ήσυχος. Σαν να τον βλέπω κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα και να τον γνωρίζω για πρώτη φορά. Ακολουθώ το γνωστό/άγνωστο λιθόστρωτο μέχρι το εντυπωσιακό κυκλικό κτίριο του Innovathens και στην είσοδο συναντώ χαμογελαστό και ορεξάτο τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η στήλη του “Digital Tips”, όμως, που διατηρεί στο site της Athens Voice μου έχει τραβήξει την προσοχή, ήδη από το πρώτο άρθρο.

Ο Γεράσιμος, με πτυχίο στην επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή, με διδακτορικό στο marketing management και με τρεις μετα-διδακτορικούς τίτλους (συμπεριφορά καταναλωτή, digital branding, personalization fields in digital campaigns), αλλά και με χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική στο ενεργητικό του, είναι ο εισηγητής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Digital Marketing που πρόκειται να παρακολουθήσω τις επόμενες 4 ώρες.

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, εισηγητής στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του INNOVATHENS

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι ο εισηγητής στα εκπαιδευτικά προγράμματα του INNOVATHENS Education

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, εισηγητής στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του INNOVATHENS

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι ο εισηγητής στα εκπαιδευτικά προγράμματα του INNOVATHENS Education

Ως δημοσιογράφος που εργάζεται σε ένα site με μεγάλη επισκεψιμότητα, το Digital Marketing είναι για εμένα ότι και τα μαχαίρια για ένα μάγειρα: απολύτως απαραίτητο. Όχι μόνο για εμένα όμως... Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναλύσω πόσο τεράστιο μερίδιο έχει το ίντερνετ στη ζωή μας, ούτε γιατί περίπου το 90% των επιχειρηματιών εκεί έξω πρέπει να μάθουν τα κόλπα του για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο online κοινό τους. Αρκεί να πω ότι οι «συμμαθητές» μου είναι από ιδιοκτήτες e-shop, μέχρι νέους φοιτητές που κυνηγούν την πρακτική γνώση στο αντικείμενό τους.

Τέσσερις ώρες αργότερα έχω μάθει από πρώτο χέρι τα κόλπα του SEO (αυτή είναι η θεματική για σήμερα), έχω δει στην πράξη πράγματα που μέχρι τώρα είχα μόνο ακουστά, κι άλλα που αγνοούσα παντελώς. Έχω γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους και έχω ακούσει φρέσκες ιδέες, τόσο από τους «συμμαθητές» μου που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα, όσο και από εκείνους που παρακολουθούν το workshop online μέσω Zoom. Νομίζω ότι φέτος, το INNOVATHENS με το καινούργιο και άκρως ενδιαφέρον εκπαιδευτικό του πρόγραμμα έχει πετύχει (και με το παραπάνω) τον στόχο που έθεσε όταν ξεκίνησε το 2014: να γίνει ένας κόμβος για νέα project, νέες ιδέες, ένα meeting point δημιουργικών ανθρώπων.

Φεύγω έξτρα ενθουσιασμένη, ανυπομονώ να επιστρέψω αύριο για τη συνέχεια στα social media και ως τότε ψάχνω και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα του INNOVATHENS Education, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα του Digital Marketing που παρακολούθησα σήμερα. Να πω επίσης, ότι όλα τα προγράμματα προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές (ειδικά για τους ανταγωνιστικούς τομείς που καλύπτουν), ενώ υπάρχουν ακόμα και δωρεάν workshops. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά το πρόγραμμα του INNOVATHENS Education, που φέτος χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

1. INNOVATHENS Academy
Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε μια ξεχωριστή θεματική (το Digital Marketing που παρακολούθησα εγώ τον Οκτώβριο, λόγω μεγάλης ζήτησης θα επαναληφθεί και τον Νοέμβριο) η οποία καλύπτεται μέσα από θεματικούς κύκλους. Κάθε κύκλος αναλύει ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00-15.00), που πραγματοποιείται δια ζώσης στον χώρο του INNOVATHENS με περιορισμένες θέσεις, αλλά και μέσω Zoom για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων. Σε αυτό  το workshop θα εντρυφήσεις στο Digital Marketing, στο Facebook& Instagram Marketing, θα μάθεις τα πάντα για το LinkedIn + Personal Branding, για τα WordPress Websites & SEO, και τέλος, θα διδαχθείς πώς να χτίσεις από την αρχή ένα brand. Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής πατήστε εδώ.

2. INNOVATHENS workshops
Ποια είναι τα μυστικά των μηχανών αναζήτησης; Υπάρχει τρόπος να παίζεις στα δάχτυλα τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Μπορείς να γίνεις ειδικός στο storytelling και στο Content Marketing; Σε αυτή τη σειρά πιστοποιημένων απογευματινών σεμιναρίων θα μάθεις περίπου… τα πάντα για το Digital Marketing. Αυτά τον Οκτώβριο, γιατί από Νοέμβριο (και κάθε μήνα) ακολουθούν κι άλλες θεματικές! Μπορείς να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια μεμονωμένα ή όλα μαζί. Το κάθε σεμινάριο διαρκεί 8 ώρες τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε μεμονωμένα ή όλα μαζί. Το κάθε σεμινάριο διαρκεί 8 ώρες και μετά τη συμμετοχή σε κάθε ενότητα, δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής πατήστε εδώ.

3. INNOVATHENS Free Workshops
Τα ιδιαίτερα δημοφιλή Free Workshops του INNOVATHENS συνεχίζονται και φέτος μέσα από τρία εξαιρετικά ενδιαφέροντα εργαστήρια: «Οι 50 βασικές έννοιες του Management», «Τεχνικές Επικοινωνίας & Γλώσσα σώματος» και «Τεχνικές προώθησης». Οι συμμετοχές για φυσική παρουσία σε όλα τα workshops του Οκτωβρίου έχουν ήδη συμπληρωθεί, μπορείς όμως να τα παρακολουθήσεις μέσω live streaming εδώ. Οι υπόλοιπες θεματικές της σεζόν θα ανακοινώνονται κάθε μήνα, οπότε... stay tuned!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

#INNOVATHENSWorkshops
#INNOVATHENSEducation

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300

Δειτε περισσοτερα