Τεχνολογια - Επιστημη

Digital Tips: Η νέα στήλη για την τεχνολογία στο athensvoice.gr

Νέα, συμβουλές και απόψεις για τον ψηφιακό κόσμο, το διαδίκτυο και τα social media

tzamarelos-gerasimos.jpg
Γεράσιμος Τζαμαρέλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση - Γυναίκα πληκτρολογεί σε υπολογιστή

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος γράφει για τη νέα στήλη Digital Tips στο athensvoice.gr - Νέα, συμβουλές και απόψεις για τον ψηφιακό κόσμο, το διαδίκτυο, τα social media

Το digital είναι στη ζωή μας και θα παραμείνει. Με τα θετικά και τα αρνητικά του. Εμείς, είμαστε έτοιμοι όμως να το αξιοποιήσουμε; Μια διαφορετική στήλη γεννιέται στην Athens Voice και το όνομα αυτής Digital Tips. Μια τακτική ενημέρωση, με απλά λόγια, κατανοητά προς και από όλους, για το τι πρέπει να γνωρίζουμε για να είμαστε update στο digital, στον ψηφιακό κόσμο που μετασχηματίζεται διαρκώς.

Γεράσιμος Τζαμαρέλος
© Θανάσης Καρατζάς

Νέα και tips για websites, για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) Search Engine Optimization, τα Social Media, τις ενέργειες SEM Search Engine marketing για την ανάπτυξή μας στο digital, marketing wise συμβουλές για την επαγγελματική παρουσία και όχι μόνο στο διαδίκτυο. Δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει, απλά δημιουργώ κάτι. Το digital είναι πολύ παραπάνω από το marketing που ξέραμε έως σήμερα. Είναι καινοτομία, είναι δημιουργικότητα, είναι δημιουργία περιεχομένου μοναδικού.

Η ίδια η επικοινωνία και τα μοντέλα της άλλαξαν. Digital Customer Care, Digital Client Service, UX Experience, Remote Working, Virtual Access και άλλες τέτοιες ίσως άγνωστες λέξεις για τον καθένα. Για αυτό είμαστε εδώ. Για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, να αρθρογραφούμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις, που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Γιατί χρειάζεται πλέον όλοι, ανεξάρτητα από ηλικίες, να έχουμε digital skills. Enter.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα
Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα

Με τα ηχητικά βιβλία, οι αναγνώστες πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη – αλλά ο έλεγχος αυτής της βιβλιοθήκης εναπόκειται τελικά στην πλατφόρμα που τη φιλοξενεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.