Τεχνολογια - Επιστημη

More Apps: Η Huawei διευκολύνει τους χρήστες της με μια μεγάλη πηγή εφαρμογών

Μια έξυπνη λύση μέσω του AppGallery

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
huawei-more-apps.jpg

Οι καταναλωτές της σειράς P40 και των νέων συσκευών έχουν πλέον τον τρόπο να δουλεύουν με όλα τα apps, άμεσα και με ασφάλεια.

Με τον «πόλεμο» ανάμεσα σε Huawei και ΗΠΑ να συνεχίζεται και τους περιορισμούς στην χρήση των υπηρεσιών της Google να μην φαίνονται να σταματούν, η εταιρία κλήθηκε να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την ομαλή λειτουργία των συσκευών της και κατά βάση για τη σειρά P40, που είναι η πρώτη μετά την κρίση. Το AppGallery που δημιουργήθηκε για τον σκοπό ακριβώς αυτόν, κυλά με γοργούς ρυθμούς και ήδη εκατομμύρια χρηστών σε όλον τον πλανήτη το έχουν προτιμήσει. Τι γίνεται όμως με τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν στo νέο AppStore της Huawei;

Η εύκολη εναλλακτική που προτείνει η εταιρία στους καταναλωτές της, φέρει το όνομα More Apps και για την ώρα μας βοηθά να βρίσκουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές. Οι περισσότερες φορτώνουν αρκετά γρήγορα και ουσιαστικά πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις των κορυφαίων εφαρμογών. Πχ apps όπως το Netflix, ή το Spotify λειτουργούν κανονικά, μέσα από τις λύσεις που προτείνει άμεσα το More Apps. Δηλαδή, χωρίς να μπούμε στην διαδικασία να ψάξουμε ποιες εφαρμογές είναι διαθέσιμες μετά την απαγόρευση χρήσης του Google Services, η Huawei δίνει στους καταναλωτές τη λύση στο πιάτο.

Η εγκατάσταση του More Apps είναι επίσης εύκολη και απαιτείται μια απλή αναζήτηση στο App Gallery από την HMS συσκευή μας. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή μας παρουσιάζει μια λίστα με τις δημοφιλέστερες εφαρμογές. Έπειτα, για κάθε εφαρμογή μας εμφανίζει εναλλακτικές λύσεις για την εγκατάστασή τους στη συσκευή. Ακόμη και εφαρμογές της ίδιας της Google, όπως το Google Maps, υπάρχει τρόπος να λειτουργήσουν αποδοτικά με άμεσο και ασφαλή τρόπο. Η χρήση τους γίνεται μέσω Browser και στη συνέχεια μετατρέπονται σε Quick Apps, ώστε να έχουν πλήρη λειτουργικότητα.

Η μετάβαση στη νέα εποχή για την Huawei ήταν ένα εγχείρημα αρκετά δύσκολο, όμως φαίνεται ότι τόσο με το AppGallery, όσο και με το More Apps, η εταιρία πατάει γερά στα πόδια της και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ