Τεχνολογια - Επιστημη

CES 2019: Έλληνας παρουσίασε εικονικό… στριπτιζάδικο (εικόνες, video)

Ενώ ένα «έξυπνο» σεξουαλικό παιχνίδι για γυναίκες «έφαγε πόρτα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
strip.jpg

Στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα το ετήσιο ραντεβού των τεχνολογικών επιτευγμάτων τελευταίας γραμμής. Τεχνητή νοημοσύνη, προσωπικοί ψηφιακοί βοηθοί, τηλεοράσεις νέας γενιάς, ασύρματα δίκτυα 5ης γενιάς παρουσιάζονται στη στη μεγαλύτερη διεθνή καταναλωτικών προϊόντων Consumer Electronics Show (CES).

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν και σεξουαλικά παιχνίδια για hi-tech απόλαυση. Ένας δαιμόνιος ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας παρουσίασε και εντυπωσίασε το εικονικό στριπτιζάδικο.

Ο Ανδρέας Χρονόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής βίντεο πορνό Naughty America παρουσίασε το "Strip Club". Πρόκειται για ένα στριπτιζάδικο επαυξημένης πραγματικότητας με εικονικές χορεύτριες (ή χορευτές) γύρω από ένα στύλο (pole dancers) μέχρι εικονική προσωπική μασέζ (ή μασέρ). Και όλα αυτά τα γυναικεία ή ανδρικά ολογράμματα γύρω από τον χρήστη-θεατή μπορούν να είναι ελεγχόμενα ακόμη και από ένα «έξυπνο» ρολόι χειρός.

CES 2019
CES 2019 / © EPA/LARRY W. SMITH

«Είναι κάτι ασύλληπτο. Μπορείς να φέρεις μια ολόκληρη στριπτιτζού στο δωμάτιο σου, να χορεύει γύρω από ένα στύλο, σαν να είναι πράγματι εκεί. Και δεν χρειάζεται να δώσεις φιλοδώρημα», δήλωσε ο Χρονόπουλος στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Το θεωρώ περισσότερο σαν ένα προϊόν ψυχαγωγίας. Κάθεσαι αναπαυτικά, χαλαρώνεις, εμφανίζεις τα ολογράμματα και παίζεις μαζί τους…».

Pole-dancing 'R2DoubleD' launches gyrating robot strippers at Vegas club

Απαγορεύτηκε ο δονητής της Ose

Ωστόσο, απαγορεύτηκε στο Λας Βέγκας προκάλεσε ένα άλλο προϊόν, η συσκευή Ose της νεοσύστατης εταιρείας Lora DiCarlo, που δημιούργησε η Λόρα Χάντοκ. Η Ose είναι ένα είδος ρομποτικού δονητή για γυναίκες, που δουλεύει αυτόνομα (hands-free), μιμούμενο την αίσθηση ενός στόματος και των χειλιών για να προσφέρει στοματικό σεξ.

ces-vibrator.jpg
Δονητής / © LORA DICARLO

Το προϊόν, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το εργαστήριο ρομποτικής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Όρεγκον, έχει βραβευθεί για την καινοτομία του, όμως ενώ αρχικά είχε προγραμματισθεί να επιδειχθεί στην έκθεση CES, τελικά οι διοργανωτές (η Consumer Technology Association) το απαγόρευσαν. Αμέσως ξέσπασαν διαμαρτυρίες περί πουριτανισμού και αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί ένα εικονικό στριπτιζάδικο είναι αποδεκτό, αλλά ένας ρομποτικός δονητής όχι.

«Η κοινωνία πρέπει επιτέλους να καταρρίψει τα ταμπού της για το σεξ και τη σεξουαλικότητα - αποτελούν μέρος της ζωής και της υγείας» δήλωσε οργισμένη η Χάντοκ, οποία «έφαγε πόρτα» την τελευταία στιγμή πριν ανοίξει η έκθεση.

Επέκρινε τους διοργανωτές για «δύο μέτρα και σταθμά», καθώς, όπως είπε, δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την ανδρική σεξουαλικότητα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ