Τεχνολογια - Επιστημη

Δείτε live την παρουσίαση των νέων iPhone της Apple

Παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα της εταιρείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
"Μενεξέδες και ζουμπούλια - μια παράσταση γι' αυτό που μένει" του Νότη Παρασκευόπουλου

Τρία νέα iphone, ένα ανανεωμένο apple watch και ίσως κάποια ipads, πρωταγωνιστούν στην σημερινή παρουσίαση της Apple, που ξεκίνησε στις 8μ.μ ώρα Ελλάδος.

Ζωντανά από το αμφιθέατρο Steve Jobs η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone X Plus (ή iPhone X Max δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το επίσημο όνομα), που θα έχει οθόνη μήκους 16,5 εκ. Μια δεύτερη συσκευή, με λίγο μικρότερη οθόνη θα είναι πιθανότατα η iPhone Xs που θα θυμίζει το iPhone X αλλά θα έχει βελτιωμένο επεξεργαστή.

Πώς μπορείτε να δείτε live

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από την ιστοσελίδα της Apple. Θα χρειαστείτε iPhone, iPod ή iPod Touch με το Safari σε iOS 10 ή νεότερη έκδοση. Για να παρακολουθήσετε στο laptop, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Mac με Safari στο MacOS Sierra 10.12 ή νεότερη έκδοση ή έναν υπολογιστή με Windows 10 και Microsoft Edge.

Σύμφωνα με το site της Apple, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του iPhone χρησιμοποιώντας Chrome ή Firefox, εφόσον χρησιμοποιείτε εκδόσεις που υποστηρίζουν MSE, H.264 και AAC. Αν η σελίδα δεν «φορτώνει» σε αυτούς τους browsers, παραλείψτε τις παραπάνω επιλογές.  

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την παρουσίαση σε τηλεόραση Apple. Συντονιστείτε κατεβάζοντας την εφαρμογή Events App  από το App Store για Apple TV ή μεταφέροντας από τη συσκευή iOS μέσω του AirPlay.

Απλά βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας είναι δεύτερης γενιάς ή μεταγενέστερη με το πιο πρόσφατο λογισμικό Apple TV (για τη 2η και 3η γενιά) ή το TVOS (για τις επόμενες γενιές). Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες παλαιότερες τηλεοράσεις Apple, το εικονίδιο «Events» θα εμφανιστεί απλά στην οθόνη του κύριου μενού σας πριν από την παρουσίαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ