Τεχνολογια - Επιστημη

Αυτά είναι τα νέα iPhone 8 και iPhone X - παρουσιάστηκε και το νέο Apple Watch

Αναγνώριση προσώπου, νέες κάμερες και οθόνες, νέος επεξεργαστής, ασύρματη φόρτιση κ.ά.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371599-767721.jpg

Μόλις ολοκληρώθηκε η πολυαναμενόμενη παρουσίαση της Apple, στην οποία στελέχη και ο Τιμ Κουκ της εταιρείας παρουσίασαν τα νέα iPhone 8, το iPhone X (προφέρεται 10 και όχι Ξ) αλλά και την τρίτη γενιά του Apple watch.

iPhone X: Είναι ναυαρχίδα της Apple και σύμφωνα με την φίρμα είναι το πιο ισχυρό κινητό που κατασκεύασε ποτέ. Έχει νέο επεξεργαστή που λέγεται "A11 Bionic" και σύμφωνα με την εταιρεία είναι κατά 25-30% πιο ισχυρός από τον Α10 ενώ πιάνει την ισχύ του Α10 με την μισή ενέργεια. 

Η οθόνη είναι 5,8 ιντσών Super Retina, οι κάμερες 12 MP με διπλούς εξελιγμένους αισθητήρες, διαθέτει αναγνώριση προσώπου (face ID), είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη ενώ φορτίζει ασύρματα. Όπως ήταν αναμενόμενο έχει εξαφανιστεί το κεντρικό στρογγυλό κουμπί της συσκευής. Η τιμή του θα ξεκινά από 999 δολάρια.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα Animojis, το οποίο καταγράφει περίπου 50 τις κινήσεις του προσώπου και της μεταφέρει σε emoji. 

iPhone 8 - 8plus: Σχεδιαστικά μοιάζει αρκετά στο iPhone 7, όμως το iPhone 8 διαθέτει στρώμα γυαλιού και στο πίσω μέρος του.  Διατίθεται σε χρώματα ασημί, σκούρο γκρι και nude gold. 

Το νέο iPhone 8 θα υποστηρίζει 4Κ λήψη βίντεο αλλά και Augmented Reality (επαυξημένη πραγματικότητα) λειτουργίες. Οι Οθόνες είναι 4.7- ιντσών και 5.5 ιντσών. Διαθέτει τις ίδιες κάμερες και επεξεργαστή με το iPhone X.

Και στο iPhone 8 είναι ασύρματη η φόρτιση ενώ θα είναι διαθέσιμο στις 22 Σεπτεμβρίου σε 64/256GB σε τιμή που θα ξεκινάει από 699 δολάρια.

Apple Watch 3: Η τρίτη γενιά του ρολογιού της Apple είναι ακόμα καλύτερη. Πλέον υπάρχει έκδοση με ενσωματωμένο τηλεφωνικό δέκτη - τιμή 326 δολάρια χωρίς, 399 δολάρια με δέκτη. Η μπαταρία έχει πλέον διάρκεια 18 ωρών ενώ το μέγεθός του παραμένει ίδιο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ