Τεχνολογια - Επιστημη

H «επέλαση» του Spotify - Επεκτείνει την υπεροχή του έναντι των ανταγωνιστών του

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι συνδρομητές έφθασαν τα 50 εκατομμύρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342686-712513.jpg

Οι συνδρομητές του Spotify έφθασαν χθες τα 50 εκατομμύρια, καταγράφοντας έτσι αύξηση 25% σε λιγότερο από έξι μήνες και επεκτείνοντας την υπεροχή της σουηδικής ψηφιακής υπηρεσίας μουσικής συνεχούς ροής έναντι του βασικού ανταγωνιστή της, της Apple Music, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σημειώνεται πως η εταιρεία - που εδρεύει στη Στοκχόλμη - ανακοίνωσε μεγάλη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Spotify, μια από τις σημαντικότερες νεοφυείς εταιρίες που χρηματοδοτούνται από επιχειρηματικά κεφάλαια, θα μεταφέρει το γραφείο του στη Νέα Υόρκη, από την περιοχή Μιντάουν του Μανχάταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, δημιουργώντας έτσι περισσότερες από 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως το Spotify ξεκίνησε το 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε ήδη 40 εκατομμύρια συνδρομητές. Μάλιστα, τον Ιούνιο η σουηδική εταιρεία δήλωνε ότι είχε 100 εκατομμύρια χρήστες συμπεριλαμβάνοντας τους επί πληρωμή συνδρομητές και τους χρήστες του προγράμματος που προσφέρει δωρεάν η πλατφόρμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική του θέση, το Spotify ενέταξε πρόσφατα στην πλατφόρμα του βιντεομηνύματα και τηλεοπτικές εκπομπές που παράγουν διαδικτυακά κανάλια και ιστοσελίδες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ