Πάσχα στην Κέρκυρα: Ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων

Domes: Αξέχαστη διαμονή για τις πασχαλινές διακοπές

Το Domes Miramare και το Domes of Corfu συνδυάζουν πολυτέλεια, άνεση, χαλάρωση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Domes
Domes
Domes

Το Domes Miramare και το Domes of Corfu αποτελούν ιδανική επιλογή για να περάσετε το φετινό Πάσχα στην Κέρκυρα

Το νησί των Φαιάκων αποτελεί δικαιωματικά διεθνή πόλο έλξης για τις μέρες του Πάσχα. Τo adults only ξενοδοχείο Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, και το family friendly Domes of Corfu, Autograph Collection, είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους και να προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή σε όσους αποφασίσουν να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους στην Κέρκυρα.

Τα δύο ξενοδοχεία έχουν ετοιμάσει μία σειρά από δραστηριότητες ώστε όλοι να έρθουν σε επαφή με έθιμα και παραδόσεις και να μπουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Στα δωμάτια θα περιμένουν τους επισκέπτες κόκκινα αυγά, τσουρέκι, λαμπάδες για την Ανάσταση και σοκολατένια αυγά για τα μικρά παιδιά. Τις ημέρες της Mεγάλης Eβδομάδας θα υπάρχει νηστίσιμος μπουφές για όσους νηστεύουν και το ωράριο λειτουργίας του βραδινού φαγητού θα είναι προσαρμοσμένο στις ώρες της περιφοράς των επιταφίων. Το Μεγάλο Σάββατο, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πασχαλινό μάθημα μαγειρικής και να φτιάξουν παραδοσιακό τσουρέκι δίπλα στους σεφ των εστιατορίων. Την Κυριακή του Πάσχα τιμούν το έθιμο με το παραδοσιακό ψήσιμο στη σούβλα και μέχρι τη μία το μεσημέρι που θα σερβιριστεί το εορταστικό φαγητό, θα προσφέρεται ορεκτικό κέρασμα με παραδοσιακούς μεζέδες και ελληνικά ποτά, όπως ούζο, ρακί και μαστίχα. Το μεσημέρι θα υπάρχει ζωντανή μουσική, ενώ το ίδιο βράδυ live dj sets στα μπαρ των ξενοδοχείων.

Παράλληλα με αυτές τις δραστηριότητες, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού, αλλά και τις τελετουργίες και τα έθιμα που διατηρούνται άσβεστα στο πέρασμα του χρόνου. Οι περιφορές των επιταφίων, οι παρελάσεις των φιλαρμονικών και χορωδιών του νησιού, καθώς και το έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης, είναι εντυπωσιακά και γεννούν κατάνυξη και ενθουσιασμό.

Το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι μια αληθινά συναρπαστική εμπειρία που αξίζει κάποιος να ζήσει έστω και μία φορά. Το νησί εκτός από τις θρησκευτικές ιεροτελεστίες που προσφέρει, είναι ένας μαγικός προορισμός γεμάτος αξιοθέατα, ιστορικά μνημεία, υπέροχα καλντερίμια, παραλίες και σημεία με θέα που κόβουν την ανάσα. Το Domes Miramare και το Domes of Corfu αποτελούν ιδανική επιλογή για να ζήσετε το φετινό Πάσχα στην Κέρκυρα, συνδυάζοντας πολυτέλεια, άνεση, χαλάρωση και σύνδεση με την ιστορία και κουλτούρα του πανέμορφου νησιού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου