Ταξιδια

Η Ελλάδα στους top προορισμούς για διακοπές ευεξίας

Ποια θέση καταλαμβάνει παγκοσμίως - Αναλυτικοί πίνακες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για ταξίδια χαλάρωσης και ευεξίας.

Η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ταξίδια ευεξίας σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Slingo, ένα διαδικτυακό παιχνίδι.

Η χώρας μας καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στη δεκάδα με τους κορυφαίους προορισμούς wellness στον κόσμο, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 7,67 στα 10. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται και η Ινδία.

Σύμφωνα με τη λίστα που συνέταξαν οι ειδικοί του Slingo, χρησιμοποιώντας δεδομένα της TripAdvisor, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ταϊλάνδη με συνολική βαθμολογία 9,5 στα 10. Στην Ταϊλάνδη, γνωστή ως η πρωτεύουσα των σπα της Ασίας, μπορεί κανείς να βρει τα πιο θεραπευτικά και πολυτελή «καταφύγια» ευεξίας στον κόσμο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ινδονησία με συνολική βαθμολογία 8,5 στα 10. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο για διακοπές του είδους.

Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Μαλδίβες με συνολική βαθμολογία 8,5 στα 10. Οι Μαλδίβες, ένας ειδυλλιακός προορισμός, έχουν τη θερμότερη μέση θερμοκρασία από όλες τις χώρες της λίστας, η οποία ανέρχεται στους 27,65 βαθμούς Κελσίου και το μεγαλύτερο ποσοστό εγκαταστάσεων ευεξίας και σπα.

Με πληροφορίες από news.gtp.gr