5 + 1 στάσεις για τις διακοπές σου στην Αίγινα

Apollo Resort: Ανέμελη διαμονή δυο βήματα από τη θάλασσα

Σε απόσταση αναπνοής από την πεντακάθαρη παραλία, θα ξεχάσεις κάθε σου έννοια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
apollo_resort__1_
apollo_resort__2_
apollo_resort__4_
apollo_resort__5_
Apollo Resort

Το εμβληματικό Apollo Resort στην Αίγινα

Μπροστά το απέραντο γαλάζιο, ολόγυρα το πευκόφυτο δάσος. Γλυκιά και ανέμελη ζωή στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα, στο Apollo Resort, εδώ που στ’ αλήθεια είναι πάντα καλοκαίρι! Πλήρως ανακαινισμένο, με κομψή αλλά και λιτή αρχιτεκτονική γραμμή, με ανθρώπους φιλόξενους και διακριτικούς, διαθέτει 240 δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και οικογενειακά, με θέα στον Σαρωνικό ή στο δάσος.

Στον καταπράσινο κόλπο της Αγίας Μαρίνας, σε απόσταση αναπνοής από την πεντακάθαρη παραλία, θα ξεχάσεις κάθε σου έννοια. Ιδιωτική παραλία, φοβερή πισίνα, πλούσιο πρωινό με πολλές επιλογές σε μπουφέ, εστιατόριο με εμπνευσμένα πιάτα, φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα, γήπεδο τένις, μίνι γκολφ, παιδική χαρά, συνθέτουν ένα μοναδικό ψηφιδωτό ιδανικών διακοπών.
Το ακόμα καλύτερο νέο είναι ότι το εμβληματικό Apollo Resort προτείνει και δύο εξαιρετικές προσφορές: Έκπτωση -15% με διαμονή σε δωμάτιο της επιλογής σας, πρωινό, δωρεάν χρήση WI-FI, ξαπλώστρες και ομπρέλα στην ιδιωτική παραλία και πισίνα, ενώ ένα παιδί έως 12 ετών διαμένει δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών. Παράλληλα, για τους λάτρεις του καλού φαγητού, ιδανική μοιάζει η προσφορά Stay & Dine, που περιλαμβάνει διαμονή σε δωμάτιο της επιλογής σας, πρωινό, γεύμα ή δείπνο, δωρεάν χρήση WI-FI, ξαπλώστρες και ομπρέλα στην ιδιωτική παραλία και πισίνα, ενώ και σε αυτή την περίπτωση ένα παιδί έως 12 ετών διαμένει δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών. 
reservations@apollo-resort.com