Ταξιδια

Σκιάθος: Νέα εποχή στα ΚΤΕΛ του νησιού - Οι σαρωτικές αλλαγές

Τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε ανέλαβαν τις μεταφορές για τα επόμενα 15 χρόνια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σκιάθος αποκτά υπερσύγχρονα λεωφορεία για τις μετακινήσεις με ΚΤΕΛ. Τα νέα δρομολόγια και οι αλλαγές που φέρνει η κοινοπραξία «ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε».

Σε νέα εποχή εισέρχεται η μικροσυγκοινωνία στη Σκιάθο μετά την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του μεταφορικού έργου με ΚΤΕΛ στο νησί για τα επόμενα 15 χρόνια. Η διαγωνιστική διαδικασία κατοχυρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κοινοπραξία (Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε., Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. και ΑΚΤΗ ΙΚΕ).

Η Σκιάθος γυρίζει σελίδα στον τομέα των μεταφορών, αποκτώντας υπερσύγχρονα  λεωφορεία, προηγμένης τεχνολογίας, τέτοια που συνάδουν με ένα νησί υψίστης ποιοτικής και τουριστικής εμβέλειας, το οποίο υποδέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ετησίως και διαθέτει χιλιάδες μόνιμους κατοίκους.

Σημειώνεται ότι τα παράπονα για τις μεταφορές με λεωφορεία στη Σκιάθο δεν σταματούσαν κάθε χρόνο, καθώς τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες έκαναν λόγο για κακή εξυπηρέτηση, δυσλειτουργίες και ελλείψεις στα δρομολόγια.

Τα νέα δρομολόγια ΚΤΕΛ στη Σκιάθο

Η Κοινοπραξία εκπονεί άμεσα τον στρατηγικό σχεδιασμό για να καλυφθεί με επαγγελματισμό και συνέπεια το μεταφορικό έργο στο νησί, με τη δρομολόγηση σύγχρονων λεωφορείων, στις ακόλουθες γραμμές:

  • Σκιάθος - Κουκουναριές,
  • Σκιάθος - Αεροδρόμιο - Ξάνεμος,
  • Σκιάθος -Ευαγγελίστρια,
  • Σκιάθος- Παραλία Ασέληνου.

Παράλληλα, με ορίζοντα 15ετίας καταργούνται τα χάρτινα εισιτήρια και οι κερματοδέκτες και τη θέση τους παίρνουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τα πρωτυπωμένα.

Τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας ΑΕ αλλάζουν ριζικά τις μεταφορές με ΚΤΕΛ στη Σκιάθο

Τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε. είναι εταιρείες του Νομού, που έχουν δώσει για πολλά χρόνια πολυεπίπεδα δείγματα γραφής και έχουν αποδείξει την ικανότητά τους στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, αφήνοντας παράλληλα το κοινωνικό τους αποτύπωμα.

Σημειώνεται ότι η ψήφος εμπιστοσύνης της Κοινοπραξίας στη Σκιάθο σηματοδοτεί νέες θέσεις εργασίας και επιμέρους προσφορά απασχόλησης για διάφορες ειδικότητες, καθώς οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν θα είναι κάτοικοι του νησιού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις