Ταξιδια

Μια αξέχαστη εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στην Τήνο

Οι υψηλής αισθητικής βίλες του Diles & Rinies θα σε μαγέψουν

Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Diles & Rinies: Οι αυτόνομες υψηλής αισθητικής βίλες που θα κάνουν τις διακοπές σου στο νησί της Τήνου μια μοναδική εμπειρία.

Με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο, το Diles & Rinies αποτελεί ιδανική επιλογή για ξένοιαστες διακοπές και απολαυστικές εμπειρίες στο όμορφο νησί της Τήνου με τις παραδεισένιες παραλίες, τα μοναδικά παραδοσιακά χωριά και την εκλεκτή γαστρονομική παράδοση. Οι αυτόνομες υψηλής αισθητικής βίλες του Diles & Rinies (100-180 m2), σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας, προσφέρουν άνεση και την ιδιωτικότητα που οι σημερινές συνθήκες επιβάλουν, σε ένα ανέμελο, χαλαρωτικό περιβάλλον για διακοπές.

H διαμονή στις κατοικίες του Diles & Rinies (Δήλες & Ρηνειές) -όλες με εκπληκτική θέα στα γειτονικά νησιά Μύκονο, Δήλο, Σύρο- προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης που πλαισιώνεται από τη μαγεία της λιτής πολυτελείας, του διακριτικού service και της ιδιωτικότητας. Πέρα από την εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης μπροστά από το χώρο υποδοχής και το pool bar, μερικές βίλες έχουν δική τους πισίνα. Ιδανικές για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια, οι κατοικίες του Diles & Rinies διαθέτουν 2-4 υπνοδωμάτια, 3-4 μπάνια (τα περισσότερα en-suite) και φιλοξενούν 4-11 άτομα.

Πέρα από έναν καλαίσθητο προορισμό διαμονής, το Diles & Rinies με τον ατμοσφαιρικό χώρο της κεντρικής πισίνας, προσφέρεται για να απολαύσει κανείς το πρωινό του, δροσιστικά ποτά, ποιοτικά κρασιά και ποικιλία από νόστιμα πιάτα και σνακ. Το υπαίθριο Wellness Κiosk για μασάζ, βυθισμένο στους ήχους και τα αρώματα της φύσης, προσφέρει μια ιδιαίτερη χαλαρωτική εμπειρία. Ακόμη, παρέχονται υπηρεσίες καθαριότητας, υποδοχής/concierge και συντήρησης από το προσωπικό που πρόθυμα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη του επισκέπτη.

Κάθε βίλα περιβάλλεται από ιδιωτικό κήπο και βεράντες και χωρίζεται σε δύο επίπεδα: Στο πάνω βρίσκονται το καθιστικό / τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, WC, τζάκι, βεράντες με πέργκολες και μεγάλα τραπέζια φαγητού και χώρος για barbeque, ενώ στο κάτω επίπεδο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, τα μπάνια, χώρος πλυντηρίου και αποθήκης και άλλες βεράντες. Πρόσβαση στις βεράντες και τον κήπο έχουν και τα δύο επίπεδα.

To Diles&Rinies βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, μόλις 4 χλμ. από το λιμάνι της Τήνου, κοντά στην ατελείωτη αμμώδη παραλία του Αγίου Φωκά όπου οι φιλικές προς το περιβάλλον κατοικίες του ξεπροβάλουν διακριτικά, μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, φυτεμένων με ελαιόδεντρα, αμπέλια, λουλούδια και βότανα.

Ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις

Αντικριστά από την απαστράπτουσα Δήλο, η μαγευτική θέα στο Πέλαγος, η γαλήνη και το ιδιαίτερο φως που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή, προσδίδουν στο Κτήμα Δήλες & Ρηνειές το ιδανικό σκηνικό για έναν αξέχαστο γάμο, βάπτιση, party ή εταιρική εκδήλωση, γι’ αυτό άλλωστε έχουν φιλοξενηθεί εδώ πολλά ιδιαίτερα events με επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Diles&Rinies, Tinos Villas, 2283026146, 6986533529, reservations@tinosvillas.com, www.tinosvillas.com, Fb: dilesandrinies, Insta: dilesandrinies