- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι οικογένειες απολαμβάνουν την Ελλάδα και τη βραβεύουν
Μία ακόμα σημαντική διάκριση της χώρας μας στο εξωτερικό
«Family Traveller Excellence Awards 2019»: Βραβείο για τις οικογενειακές διακοπές απέσπασε η Ελλάδα στο Λονδίνο.
Σημαντική διάκριση απέσπασε η Ελλάδα, ως προορισμός για οικογενειακές διακοπές, κατά την απονομή των βρετανικών βραβείων «Family Traveller Excellence Awards 2019». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τα βραβεία του δημοφιλέστερου βρετανικού περιοδικού και site για οικογενειακές διακοπές «Family Traveller». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.
Η χώρα μας απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Immersive Experiences» (Απολαυστικές Εμπειρίες) για την Ακρόπολη, λαμβάνοντας τις ψήφους του κοινού και ειδικότερα των παιδιών (kids vote), ως μία μοναδική και συναρπαστική εμπειρία που συνδυάζει 3.000 χρόνια ιστορίας με ασύγκριτες δημιουργικές και πολιτιστικές εμπειρίες για οικογένειες με παιδιά. Το βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.
Τα βραβεία «Family Traveller Excellence Award», που διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνιστούν για το Ηνωμένο Βασίλειο μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις αναγνώρισης της αριστείας σε προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τις οικογενειακές διακοπές.
Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, οι διοργανωτές δεν έθεσαν τις υποψηφιότητες των χωρών σε κατηγορίες, αλλά δημιούργησαν ειδικές κατηγορίες μέσω των οποίων εξήραν τις εμπειρίες (πολιτιστικές, τεχνολογικές, δημιουργικές, περιβαλλοντικές κ.ά.) που προσφέρουν ξενοδοχεία και προορισμοί, παγκοσμίως.
Την τελετή απονομής των βραβείων παρουσίασε η δημοφιλής Βρετανίδα τραγουδίστρια Sophie Ellis-Bextor.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αφιέρωμα στο νησί των Σποράδων
Εναλλακτικοί προορισμοί για μήνα του μέλιτος με εμπειρίες, χαρακτήρα και ουσία
Βόλτα στη γερμανική πρωτεύουσα με τα φιλμ της Berlinale
Η κοσμοπολίτικη Βηρυτός και το ασφαλές Σουλτανάτο του Ομάν
Η λογική πίσω από το «hack» είναι απλή
Reel στο Instagram με Παρθενώνα, Ψυρρή και θέα Ακρόπολης από ψηλά
Σε υψηλά επίπεδα οι πληρότητες σύμφωνα με την Aegean
Πού να πας και τι να κάνεις αυτό το τριήμερο
Μια οικογενειακή μονάδα στη Σαμοθράκη επενδύει στη βιώσιμη φιλοξενία
Όσα αξίζει να γνωρίζεις πριν ταξιδέψεις
Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφία, blogs και social media φιλοξενούν διαρκώς απόψεις για την «ορθή» θέση του σκιάστρου
Γιατί οι καλύτερες ιστορίες γράφονται καθ’ οδόν
Η εκπαίδευση λειτουργεί σαν αόρατη γέφυρα που ενώνει ανθρώπους, γενιές και προοπτικές.
Το φαινόμενο εντάσσεται σε αυτό που η τουριστική βιομηχανία αποκαλεί πλέον «set-jetting»
Η αμήχανη στιγμή που θέλετε να πάτε στο WC και η πόρτα του είναι οριακά κρυστάλλινα διάφανη
Γιατί στην Κένυα περπατούν όλοι, τα σαμαράκια έχουν όνομα και το Hotel είναι καφέ
Τα δύο ελληνικά νησιά κατέχουν τη δεύτερη θέση στη λίστα
Ανάμεσα στα μέρη του πλανήτη που παραμένουν αυθεντικά, ποιοτικά και αναλλοίωτα
Μιλήσαμε με τον Σταύρο Ιωαννίδη για την αποστολή στο Νεπάλ με την ομάδα του ΣΚΑΪ, και τη σειρά ντοκιμαντέρ Prime Time, που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 00.15
Τα στοιχεία προέρχονται από την τελευταία μελέτη (Ιανουάριος 2026) του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.