Σεξ

Μega Sex Shop: Η πληρέστερη συλλογή Sex Toys είναι εδώ και σε «καλεί»

Είτε είσαι ενεργειακός, είτε σεξουαλικός, είτε kinky, είτε αισθησιακός είτε shapeshifter, διάλεξε μέσα από την ποικιλία το Sex Τoy που σε εκφράζει

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Νεφέλη Μεγκ και ο Γιώργος Πασπαράκης στο sexshop

Μega Sex Shop: To μεγαλύτερο sex shop της αγοράς που διαθέτει ποικιλία, φαντασία και ασφάλεια.

Εσύ τι τύπος είσαι σεξουαλικά; Ενεργειακός, σεξουαλικός, kinky, αισθησιακός ή shapeshifter; Κάποιοι ερεθίζονται ενεργειακά και πνευματικά, άλλοι είναι πιο kinky και τους αρέσει να σπάνε ταμπού, μερικοί κινούνται με την αίσθηση και διεγείρονται από την ατμόσφαιρα, τις υφές, τα υφάσματα, ενώ άλλοι πάλι προσαρμόζονται και μεταμορφώνονται περισσότερο στις επιθυμίες των συντρόφων τους. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη, όλα είναι αποδεκτά στο σεξ αρκεί να υπάρχει πάντα συναίνεση και ένα … Mega Sex Shop εκεί κοντά, το απόλυτο sex shop που θα αναβαθμίσει την ερωτική σου ζωή ό,τι τύπος κι αν είσαι και θα σε «ωθήσει» σε νέες περιπέτειες.

H Νεφέλη Μεγκ και ο Γιώργος Πασπαράκης στο sexshop

Το να μπεις στο Mega Sex Shop είναι σα να πας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, τόσο φυσικό και τόσο αναγκαίο. Μια επίσκεψη εκεί είναι αρκετή για να ανακαλύψεις αυτό που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου μέσα στο μεγαλύτερο διώροφο ελληνικό sex shop με φυσικό κατάστημα 400 τ.μ. στην Ιερά οδό 38, λίγα μέτρα από το Μετρό Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας. Το κατάστημα διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών παιχνιδιών της αγοράς για να ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή και να βρεις ξανά τη libido σου, διαλέγοντας μέσα από χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα sex toys.

Η αναμονή τελείωσε και μόλις ξεκινάει το ερωτικό σου ταξίδι, κάνε όλες τις αγορές σου άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και ανώνυμα! Διαθέτουν διακριτικές συσκευασίες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταλάβει κανείς τι αγόρασες, τυχερέ. Αν δυσκολεύεσαι στην επιλογή του sex toy σου, το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει επί τόπου να φτάσεις άμεσα στον στόχο και να βρεις αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά σε σένα. Ρώτησε άφοβα ό,τι θέλεις χωρίς ντροπή και ταμπού. Είναι η δουλειά τους, την αγαπούν και θα σε υποδεχτούν με σεβασμό.

H Νεφέλη Μεγκ και ο Γιώργος Πασπαράκης στο sexshop

Αν είστε ενήλικες λοιπόν μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά στους αριθμούς 210 3006969 και 6906696969. Για τους «τυχερούς» της Αττικής διαθέτουν express delivery με παράδοση σε 2 ώρες μόνο ενώ η κανονική αποστολή γίνεται μέσα σε 24 ώρες. Έως 48 ώρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης, όποτε θέλεις, όπου κι αν βρίσκεσαι μόνος/μόνη ή με παρέα, μπορείς με ένα κλικ να επισκεφθείς το ηλεκτρονικό τους κατάστημα megasexshop.gr, να διαλέξεις με την ησυχία σου τα αγαπημένα sex toys και να τα παραγγείλεις. Υπάρχει απόθεμα σε όλα τα είδη ενώ οι αποστολές των Sex Toys γίνονται σε απόλυτη μυστικότητα σε κουτί χωρίς λογότυπα. Σαν αποστολέας εμφανίζεται επωνυμία διαφορετική των sex shops καθώς και διαφορετικά τηλέφωνα στα οποία απαντάει έμπειρο προσωπικό, που ξέρει να διαχειριστεί την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Extra tip: Μην ξεχνάτε πως με αγορές από 50 ευρώ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τις αγορές που γίνονται με αντικαταβολή. Πάρε άφοβα!

 Ιερα Οδός 38, 210-3006969 και 6906696969, megasexshop.gr, FB: megaseexshop, IG: megasexshop.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ