Σεξ

Μiloxshop: Το πληρέστερο online sex shop για να κάνεις τα ψώνια σου αυτό το καλοκαίρι

Ρεαλιστικά ομοιώματα πέους, ανδρικά και γυναικεία sex toys, πρωκτικά παιχνίδια, λιπαντικά, BDSM και φετιχιστικά είδη είναι μόνο μερικά από όσα θα βρεις για τις καυτές καλοκαιρινές ερωτικές σου στιγμές

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sexshop1

Το miloxshop είναι ένα online sex shop που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά με μεγάλη επιτυχία

Σεξ και καλοκαίρι πάνε μαζί, όλοι το ξέρουν αυτό. Αν το «You Can Leave Your Hat On» του Τζο Κόκερ και το «Yes Boss» από Hess Is More τριγυρνούν στο μυαλό σου ακατάπαυστα με το άκουσμα και μόνο της λέξης-ναι κι εμάς- κάτσε στην παρέα μας να το συζητήσουμε δυο λεπτά. Η αρχή του καλοκαιριού σηματοδοτεί για τους περισσότερους το ξεκίνημα μιας ευχάριστης περιόδου όπου η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών αυξάνεται κατά πολύ ενώ οι πειραματισμοί ανά πάσα ώρα και στιγμή επιτρέπονται διπλά, τριπλά και τετραπλά. Άλλωστε το αποδεικνύουν και οι έρευνες ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η διάθεση μας βελτιώνεται, τα επίπεδα του άγχους υποχωρούν και γινόμαστε πιο open σε νέες, πιο «δημιουργικές» καταστάσεις. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για πειραματισμούς πέρα από μια βόλτα με τον/την σύντροφό σου ή μια εξονυχιστική ατομική διαδικτυακή έρευνα στο miloxshop; Το miloxshop είναι ένα online sex shop που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά με μεγάλη επιτυχία και υπόσχεται να σε βοηθήσει να βρεις αυτό που λαχταράς καλοκαίρια για χειμώνες.

sexshop2

Σκρολάροντας στα social και μόνο δεν μπορεί να μην δεν έχεις πέσει πάνω στα άκρως ιδιαίτερα sex toys του miloxshop που φιγουράρουν παντού και κερδίζουν αμέσως την προσοχή όλων. Έχουν ενεργή δράση στα social media επίσης, μέσω giveaways ενώ έχουν συνεργαστεί με τους πιο δημοφιλείς influencers του χώρου. Φυσικά απευθύνονται σε γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού οπότε feel free to join. Το σημαντικότερο είναι όμως ότι συνεργάζονται μόνο με αξιόπιστους κατασκευαστές, οι οποίοι ελέγχουν την καλή ποιότητα των προϊόντων πριν να βγουν στην αγορά και αποκλείουν προϊόντα αγνώστου προελεύσεως που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία.

sexshop3

Αν τώρα είσαι αποφασισμένος να το επισκεφτείς από κοντά η άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα τους θα σε καθοδηγήσει να επιλέξεις ανάμεσα σε δονητές όλων των ειδών, μεγεθών και χρωμάτων. Ρεαλιστικά ομοιώματα πέους, ανδρικά sex toys, γυναικεία sex toys, πρωκτικά παιχνίδια, BDSM και φετιχιστικά είδη είναι μόνο μερικά από όσα θα βρεις για τις καυτές ερωτικές σου στιγμές. Mέσα από μια τεράστια γκάμα με λιπαντικά, έλαια μασάζ, διεγερτικά sex, αρώματα, προφυλακτικά για κάθε γούστο, ερωτικά εσώρουχα, ρούχα, σέξι παιχνίδια & δώρα μπορείς να βρεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου γούστα και τη δική σου ψυχοσύνθεση. Για όποιον είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του αλλά επιδιώκει κάτι αξέχαστο, υπάρχουν διαθέσιμα και χιουμοριστικά είδη για Bachelor & Bachelorette. Κι αν το γκομενάκι έχει κάνει ghosting, σε άφησε στο διαβάστηκε, διέγραψε το tinder και ότι άλλο ερωτικό δράμα σου έχει τύχει και το επεξεργάζεσαι ακόμη, μην το σκέφτεσαι για πολύ, το miloxshop γνωρίζει τι ακριβώς να σου προτείνει για να περάσεις και μόνος/η καλά.

sexshop4

Όλα τους τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στην πόρτα σας με πλήρη εχεμύθεια, καθώς κάνουν αποστολές σε όλη την Ελλάδα, σε 100% διακριτικές συσκευασίες ή μπορείτε να τα παραλάβετε από το σημείο παραλαβής τους στην Αγίου Βασιλείου 34, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 17343

sexshop5

miloxshop.gr/fetixistika/fetihistika-set/Secret-Pleasure-Chest

sexshop6

miloxshop.gr/donites/zevgaria

Το City Vibes ανακαλύπτει τα πιο hot sex shop των Αθηνών

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ