Σεξ

Νεκρή η μόλις 23 ετών πορνοστάρ Ολίβια Λούα (εικόνες)

Σοκ στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών - Πέμπτος θάνατος σε τρεις μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lua.jpg

Νεκρή βρέθηκε άλλη μία νεαρή πορνοστάρ. Πρόκειται για την μόλις 23 ετών Ολίβια Λούα, της οποίας ο θάνατος κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models. Η εταιρεία αναφέρει ότι η 23χρονη απεβίωσε ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών σε διάστημα τριών μηνών. 



Πρώτη έφυγε από ναρκωτικά η Γιουριζάν Μπελτράν, η August Ames αυτοκτόνησε, η Σίλα Στάιλεζ πέθανε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου της Ολίβια Νόβα που βρέθηκε νεκρή στις 10 Ιανουαρίου.

lua21n-2-web.jpg

«Μάθαμε σήμερα ότι η Ολίβια Λούα πέθανε το πρωί - ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η εταιρεία πρόσθεσε, επίσης, ότι η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε μερικές προσωπικές προκλήσεις. «Η Ολίβια δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες», επισημαίνει καταλήγοντας: «Ήταν έξω για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου».
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ