Σεξ

Τι αναζήτησαν γυναίκες και άνδρες στο Pornhub το 2017

Τα ετήσια στατιστικά με τις προτιμήσεις, τις φαντασιώσεις και τα πιο δημοφιλή πρόσωπα δείχνουν πολλά

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο εκεί μέσα όπως φαίνεται. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η δημοφιλής πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου PornHub δημοσιοποίησε την αναλυτική ετήσια έκθεσή της με τα στατιστικά που αφορούν τη συμπεριφορά των χρηστών, την επισκεψιμότητα της σελίδας και το περιεχόμενο που αναζήτησαν και είδαν περισσότερο γυναίκες και άνδρες σε όλο τον πλανήτη. Με 28.5 δισεκατομμύρια επισκέπτες, δηλαδή 81 εκατομμύρια σε ημερήσια βάση, η απάντηση για τη θέση που έχει η θέαση πορνό στην καθημερινότητα των ανθρώπων είναι σαφής. Συνολικά, αναρτήθηκαν 4 εκατομμύρια νέα βίντεο, με 810.000 από αυτά να είναι ερασιτεχνικά.


Δέκα χρόνια μετά τη δημιουργία του, το Pornhub είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς ιστοσελίδες παγκοσμίως. Στα γραφήματα που δημοσιοποίησε, τα δεδομένα για τις φαντασιώσεις, τα φετίχ και τις τάσεις που διαμορφώνουν όσα ψάχνουν οι άνθρωποι στην πορνογραφία του 21ου αιώνα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. 

Ποιες κατηγορίες αποδείχτηκαν περισότερο ελκυστικές; Τι πορνό προτιμούν να βλέπουν σε κάθε χώρα; Ποιες ήταν οι λέξεις-κλειδιά; Ποιες και ποιους πορνοστάρ αγαπά περισσότερο ο πλανήτης; Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις παρακάτω.