Σεξ

Ένας οργασμός κι ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα

8 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιδιώκετε την καθημερινή ηδονή

17guide6-master768_pixiz.jpg
Μαντάμ Παρί
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1445088803572-b7b975c96e12.jpg
Viliman Viliman

Υπάρχουν απλά πράγματα που κάνουμε κάθε μέρα, προκειμένου να είμαστε υγιέστεροι και να νιώθουμε ευτυχέστεροι. Προσπαθούμε να τρώμε σωστά, να γυμναζόμαστε, να γελάμε, να έχουμε έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο και λοιπά και λοιπά. Σε αυτά τα απλά πράγματα η επιστήμη μας προστάζει να προσθέσουμε και τον οργασμό. Σύμφωνα με έρευνες, οι οργασμοί έχουν πολλές ψυχολογικές και σωματικές ωφέλειες. Είτε είστε σε σχέση είτε άνευ, επιδιώξτε την ηδονή για τους παρακάτω 8 σοβαρούς λόγους.

01. Μειώνει το στρες. Κανένας δεν νιώθει στρες μετά από το σεξ, εκτός αν κάνει σεξ εκτός σχέσης-γάμου και φοβάται μην τον τσακώσουν. Οι οργασμοί μειώνουν το σεξ και τον πόνο και αυξάνουν την αισιοδοξία και την αυτοεκτίμηση.

02. Κάνει καλό στην καρδιά. Το σεξ είναι μια μορφή άσκησης, και μάλιστα ευχάριστης. Ποιος διάδρομος;

03. Ανεβάζει τις αποδόσεις στην εργασία. Γιατί μετά από έναν οργασμό νιώθεις ευεξία, όρεξη για δράση, διάθεση για δουλειά.

04. Διώχνει τις αϋπνίες. Έρευνες δείχνουν ότι η έλλειψη σεξ φέρνει μεγάλα προβλήματα, από πρόβλημα στην όραση μέχρι πονοκεφάλους και αϋπνία. Άρα, αν θέλετε να συμπληρώσετε το ωφέλιμο οκτάωρο του ύπνου, που συστήνουν οι γιατροί, πέστε με τα μούτρα είτε στο διάβασμα είτε στην τηλεόραση είτε στο… κεχρί. Σύμφωνα με το βιβλίο «The Orgasm Answer Guide», 32% των γυναικών στρέφονται στην αυτοϊκανοποίηση προκειμένου να τις πάρει ο ύπνος. Να υποθέσουμε πως στους άντρες το ποσοστό ανεβαίνει στο 99%; Αν και οι άντρες τον έχουν εύκολο τον ύπνο.

05. Κάνει καλό στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ο οργασμός μας διαθέτει την Ιμουνογκλομπουλίνη, ένα αντίσωμα που παίζει βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ασθενειών. Το σεξ ανεβάζει τα επίπεδά της, άρα μας κάνει πιο «αλεξίσφαιρους» απέναντι στις αρρώστιες.

06. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Αποκλειστική ανδρική ωφέλεια. Σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Harvard, οι άντρες που εκσπερματώνουν 21 φορές μέσα στον μήνα μειώνουν κατά 22% τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.

07. Είναι ωραίο πράμα! Ευχάριστο! Ο καλύτερος τρόπος να περάσεις την ώρα σου, να μη βαριέσαι.

08. Δυναμώνει τους δεσμούς της σχέσης. Όσοι προσποιούνται οργασμό δεν έχουν καμιά ωφέλεια. Μπορεί να αξίζουν Όσκαρ ερμηνείας, αλλά όχι και όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, στατιστικές δείχνουν πως οι οργασμοψεύτες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ