Σεξ

Spank: Τα role play-BDSM σεξ πάρτι της Αθήνας επιστρέφουν

Απελευθέρωση, φαντασιώσεις και φετίχ στο playground ενηλίκων που έχει νέα διεύθυνση 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375037-774159.jpg

Δεσμά και πειθαρχία. Κυριαρχία και υποταγή. Σαδισμός και μαζοχισμός. Διασκέδαση. Ευχαρίστηση. Τα πρώτα και μοναδικά διαδραστικά σεξ πάρτι της πόλης όπου το role-play και η BDSM κουλτούρα πρωταγωνιστεί, επιστρέφουν σε μια νέα τοποθεσία, στο κέντρο της Αθήνας. Μέρος MODU Athens club, διεύθυνση Koλωνού, αριθμός 76, περιοχή Μεταξουργείο. Πού αρχίζουν και πού τελειώνουν τα όρια; Πόσο μπορούν οι άνθρωποι να ξεφύγουν από τα ταμπού;

 

Ό,τι συμβαίνει στα Spank μένει στα Spank. Σαν ένα μυστικό ερμητικά κλειστό. Οι kinky νύχτες που συμβαίνουν στις μητροπόλεις θα δονήσουν από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου την πόλη, προσφέροντας ένα χώρο όπου όσοι επιλέξουν να έρθουν θα έχουν την ελευθερία να είναι αυτό που θέλουν να είναι, να μεταμορφωθούν, να παίξουν, να χορέψουν, υπό τους ήχους guest djs που θα οργιάσουν με electronica στα decks.  

 Τα role play-BDSM σεξ πάρτι της Αθήνας επιστρέφουν

Η τρίτη σεζόν που θα διανύσει το event δεν αλλάζει μόνο τοποθεσία αλλά συστήνει τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την πιο kinky ομάδα του αθηναϊκού dance stage.

Με special guest μία από τις δημοφιλέστερες fetish performer της Ευρώπης, τη Miss Iron από την Ουγγαρία, τα Spank πάρτι κάνουν πρεμιέρα με το δίδυμο των DJs Always Late που θα διαδεχθεί τον DJ SpitfiRE.

 Τα role play-BDSM σεξ πάρτι της Αθήνας επιστρέφουν

Μαζί τoυς κορυφαίοι fetish & sex performers σκοπεύουν με τα πιο hot shows που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ σε club των Αθηνών τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και στο dancefloor, να δημιουργήσουν μια ερωτική BDSM ατμόσφαιρα. Αν θέλεις να ζήσεις την εμπειρία ή έχεις την περιέργεια να δεις τι θα συμβεί, το Spank πάρτι θα συμβαίνει και θα σε περιμένει. 

*Τα Spank parties χαρίζουν 10 διπλές προσκλήσεις στους αναγνώστες της A.V. Στείλε ονοματεπώνυμο στο contest@athensvoice.gr γράφοντας στο θέμα «SPANK», μέχρι τις 6 Οκτωβρίου στις 11.00π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ