Σεξ

Πόσο συχνά και με ποια κριτήρια παρακολουθούν πορνό οι γυναίκες

Τα αποτελέσματα έρευνας του YouPorn σε 24.000 γυναίκες που επισκέπτονται τη σελίδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349788-725725.jpg

To YouPorn, ένα από τα μεγαλύτερα sites ερωτικού περιεχομένου, διεξήγαγε έρευνα σε 24.000 γυναίκες αναφορικά με τις επισκέψεις των τελευταίων στη σελίδα του.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν πως οι γυναίκες δεν υστερούν καθόλου, συγκριτικά με τους άντρες, στην παρακολούθηση πορνό.

Πορνό

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε το YouPorn, 1 στους 4 επισκέπτες είναι γυναίκα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πλειοψηφία των επισκεπτριών ανήκει στη γενιά των λεγόμενων millennials.

Συνολικά, από τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στην προκειμένη έρευνα, περίπου το 60% αυτών δήλωσε πως παρακολουθεί πορνό μία φορά την εβδομάδα ή μερικές φορές κάθε μήνα.

Ακόμα, αξιοσημείωτο είναι πως το 18% ανέφερε ότι το κάνει καθημερινά, ενώ σχεδόν το 10% των γυναικών - χρηστών δήλωσε πως παρακολουθεί πορνό πάνω από μία φορά την ημέρα.

Πώς ακριβώς οι γυναίκες βρίσκουν αυτό που τους ενδιαφέρει; Σύμφωνα με το YouPorn, η πλειοψηφία δήλωσε πως προτιμά μερικά sites που επισκέπτεται τακτικά, ενώ μόνο το 30% των γυναικών αναζητά πορνό μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τον τρόπο που επιλέγουν τα βίντεο, το 34% των γυναικών δήλωσε πως θέλει να βλέπει πορνό όπου οι πρωταγωνιστές θα μπορούσαν να συσχετιστούν μαζί τους.

Επίσης, σχετικά με τους λόγους που οι γυναίκες παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο, ο πιο συνηθισμένος από αυτούς (28%) είναι «επειδή απλά τις ικανοποιεί».

Μερικές δήλωσαν πως το κάνουν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και άλλες επειδή είναι ενθουσιασμένες με κάτι που συμβαίνει στη ζωή τους.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως μόλις το 2% δήλωσε ότι παρακολουθεί πορνό για να ικανοποιήσει τους/τις συντρόφους τους.

Πηγή: mashable.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ