Σεξ

Αλλαγή φύλου: Ο Τζέιμι αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεσαι την έγκριση κανενός για να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι (εικόνες)

Φωτογραφίες από το πριν και το μετά δείχνουν την εκπληκτική μεταμόρφωσή του

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένας τρανς άνδρας αποφάσισε να δείξει όλα τα στάδια από τα οποία περνά ένα άτομο που κάνει αλλαγή φύλου ώστε να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Από πανέμορφη κοπέλα μεταμορφώθηκε, με τη βοήθεια της επιστήμης, σε έναν κούκλο άνδρα και σταμάτησε να κρύβεται από τον κοινωνικό του περίγυρο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Μάρ 10, 2017, 5:13μμ PST

Ο λόγος για τον μουσικό Τζέιμι Γουίλσον, ο οποίος μέχρι τα 18 του ήταν γυναίκα. Ο λογαριασμός του έχει 129 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. Από νωρίς είχε καταλάβει ότι είναι παγιδευμένος σε γυναικείο σώμα, κάτι το οποίο θέλησε να διορθώσει με την ενηλικίωσή του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Φεβ 24, 2017, 5:30μμ PST

Πάνω από όλα ο νεαρός σκοπό έχει να αποδείξει ότι δεν έχει σημασία πόσο θηλυκή μπορεί να φαίνεται μια γυναίκα, μπορεί μέσα της να νιώθει άνδρας. Αντιπαραβάλλοντας φωτογραφίες του ίδιου από τότε που ήταν γυναίκα και τώρα που είναι πλέον άνδρας, θέλει να τονίσει ότι δεν υπάρχουν «σημάδια» που να δείχνουν ότι κάποιος είναι γκέι ή τρανς, διότι πολύ συχνά οι άνθρωποι που αποκαλύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις έρχονται αντιμέτωποι με σχόλια του τύπου: «Για αυτό δεν είχες ιδιαίτερες σχέσεις», «Για αυτό είχες τόσους γκέι φίλους» και άλλα παρόμοια, υπονοώντας ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για την ταυτότητα του καθενός.  

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Φεβ 14, 2017, 5:09μμ PST

Τα δικά του λόγια, όπως τα έχει γράψει σε ανάρτηση του στο Instagram: «Δεν χρειάζεται να περάσετε κανένα τεστ για να αποδείξετε ότι είστε τρανς… και σίγουρα δεν χρειάζεστε την έγκριση κανενός, παρά μόνο την δική σας. Όταν φανέρωσα την ταυτότητα μου, οι άνθρωποι αρνούνταν να το πιστέψουν ότι είμαι άντρας επειδή φαινόμουν «θηλυκή» για 18 χρόνια. Επομένως, γιατί ποστάρω αυτή την μεταμόρφωση; Επειδή θέλω οι άνθρωποι να δουν ότι δεν έχει σημασία πώς φαίνεται κανείς… αν κανείς έχει τα κότσια να πει «Είμαι τρανς», «Είμαι γκέι», «Είμαι μπάι» ή κάτι παρόμοιο παρακαλώ πιστέψτε τον και να είστε εκεί για αυτόν γιατί τα στερεότυπα πρέπει να καταρριφθούν».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Οκτ 11, 2016, 7:29μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Ιούλ 10, 2015, 10:27πμ PDT

Ωστόσο, δεν λείπουν και οι δυσκολίες από τη ζωή ενός ατόμου που αποφάσισε να αλλάξει φύλο, κυρίως αναφορικά με τον περίγυρο του και περισσότερο με την αντίδραση της οικογένειας του.  Αυτά όμως δεν φοβίζουν τον Τζέιμι, ο οποίος έχει αποφασίσει να δείξει καθετί που του συμβαίνει εξαιτίας της μεταμόρφωσης του. Γράφει χαρακτηριστικά: «Μου λείπει να έχω την οικογένεια μου στη ζωή μου… Μου λείπει οι γονείς μου να είναι περήφανοι για μένα… αλλά ξέρετε τι δεν μου λείπει: Δεν μου λείπουν οι νύχτες που ξάπλωνα και έδινα μάχη με τα συναισθήματα μου… Δεν μου λείπει να περιμένω να φύγουν όλοι από το σπίτι για να βάλω αντρικά ρούχα και να πιάσω τα μακριά μου μαλλιά κάτω από ένα καπέλο… δεν μου λείπει να κρύβομαι».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Ιούν 19, 2016, 7:30μμ PDT

Ο Τζέιμι είναι προετοιμασμένος για όσους πρόκειται να του φερθούν εχθρικά: «Είμαι σίγουρος ότι θα λάβω πολύ μίσος εξαιτίας αυτής της ανάρτησης αλλά δεν με νοιάζει. Ολόκληρη η οικογένεια μου με αποκήρυξε όταν αποκάλυψα ποιος είμαι… πραγματικά πιστεύετε ότι τα αγενή σχόλια σας θα με αγγίξουν; Νομίζω πως όχι. Δεν σας αρέσει; Απλά συνεχίστε να σκρολάρετε».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Απρ 27, 2016, 7:22μμ PDT

Η μεταμόρφωση του είναι πραγματικά εντυπωσιακή!  Αξίζει τέλος να παρατηρήσει κανείς πόσο χαρούμενος φαίνεται με την νέα του εμφάνιση, η οποία αντικατοπτρίζει την αληθινή του ταυτότητα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaimie Wilson (@tboy61915) στις Ιούν 13, 2015, 9:53μμ PDT