Σεξ

Πότε λένε τα ζευγάρια το πρώτο «σ' αγαπώ»;

Σύμφωνα με νέα έρευνα ο μέσος όρος περιμένει τουλάχιστον ένα πεντάμηνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318030-626292.jpg

Κάποιοι είναι αυθόρμητοι και βιάζονται, άλλοι είναι πιο επιφυλακτικοί και περιμένουν μέχρι να πουν το πρώτο «σ' αγαπώ». Η ιστοσελίδα γνωριμιών match.com ρώτησε 2.000 Βρετανούς, άντρες και γυναίκες, ποιο χρονικό διάστημα θεωρούν φυσιολογικό για να προχωρήσουν σε ερωτικές εξομολογήσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα κατά μέσο όρο τα ζευγάρια περιμένουν να περάσει το πρώτο πεντάμηνο για πουν το πρώτο «σ' αγαπώ» και να αλλάξουν το status τους στο Facebook και να κοινοποιήσουν ότι είναι «σε σχέση».

image

Το στάδιο αναμονής δεν ισχύει για την πρώτη συνεύρεση. Το 27% των ερωτηθέντων απάντησε ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα έχει γίνει το πρώτο σεξ. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων είπε ότι πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένα μήνας για να ντυθεί ή να ξεντυθεί με το φως του υπνοδωματίου αναμμένο. Κατά μέσο όρο γύρω στις 170 ημέρες μιας σχέσης θα ξεσπάσει ο πρώτος καβγάς.

image

Εντωμεταξύ μετά το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο θα γίνει η πρώτη πρόταση για διακοπές και θα εμφανιστεί μια δεύτερη μόνιμη οδοντόβουρτσα στο μπάνιο. Τέλος, πάνω στο χρόνο θα σκάσει η ερώτηση: «Πού πάει αυτή η σχέση;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ