Πολεις

Το Music Showcase Greece επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Το 2018 βρέθηκαν εκεί περισσότεροι από 3.000 θεατές

Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το μουσικό φεστιβάλ-marketplace της Θεσσαλονίκης επιστρέφει τον Δεκέμβριο με περισσότερους από 30 καλεσμένους από όλο τον κόσμο

Περισσότεροι από 3.000 θεατές και 35 καλεσμένοι από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν πέρσι 20 ελληνικές μπάντες, με αφορμή το πρώτο Music Showcase Greece. Πρόκειται για το πενθήμερο μη κερδοσκοπικό μουσικό φεστιβάλ-marketplace της Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει σκοπό να ενώσει ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος τους για την μουσική και κατ’ επέκταση να δώσει την ευκαιρία σε νέα μουσικά ταλέντα να αναδειχθούν, αλλά και να συνεργαστούν με σημαντικά πρόσωπα του εξωτερικού.

Music Showcase Greece


Τώρα επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τις 4 έως και τις 8 Δεκεμβρίου, δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να προβάλλουν και να προωθήσουν τη δουλειά τους. Φέτος στο #MSG2 αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 30 καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονται επιμελητές φεστιβάλ, υπεύθυνοι διεθνών πολιτιστικών φορέων, μουσικοί παραγωγοί, εκπρόσωποι δισκογραφικών εταιρειών, δημοσιογράφοι και κάποια από τα πιο γνωστά ευρωπαϊκά Φεστιβάλ.

Μπροστά σε αυτούς όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 30 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στη σκηνή και μέσα σε έναν ορισμένο χρόνο να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και στη συνέχεια να συζητήσουν με τους καλεσμένους για πιθανές συνεργασίες. Παράλληλα, το #MSG2 θα πλαισιωθεί από συναυλίες, συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ένα πρόγραμμα ξενάγησης στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσει ένα μουσικό δίκτυο μεταξύ της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και να ενισχύσει την πολιτιστική εξωστρέφεια της χώρας.