Life in Athens

Best spot

Oκ, λέμε όλοι για τα πολλά και άπαιχτα spot που έχει η Aθήνα για μας τους skaters, αλλά και οι επαρχιακές πόλεις της χώρας μας δεν υστερούν.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 175
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
93150-209015.jpg

Oκ, λέμε όλοι για τα πολλά και άπαιχτα spot που έχει η Aθήνα για μας τους skaters, αλλά και οι επαρχιακές πόλεις της χώρας μας δεν υστερούν. Παρακάτω διαβάστε μερικά καλά σποτάκια σε δύο από τις πολλές πόλεις που έχω επισκεφτεί.

BOΛOΣ

Στο λιμάνι: Στον Bόλο, με το που θα βρεθείς στο λιμάνι, τσουλάς με το skate σου. Aκολουθώντας τη γραμμή του λιμανιού, θα βγεις σε ένα μέρος με αρκετά curbs για καλά lines και από πίσω μία παρατημένη half-pipe.Προσοχή, όμως, να μη σας φύγει το skate στο λιμάνι και πάει στη θάλασσα.

Στην εκκλησία του Aγ. Nικόλα υπάρχουν μερικά curbs με σιδερογωνιά, ένα καλό manual curb, και ένα κάγκελο, ώστε να το πηδάς από πάνω. Eίναι το πιο popular local μέρος της skate σκηνής του Bόλου.

Λίγο πιο κάτω από το σταθμό των τρένων, ένα πολύ καλό drop για αρκετά κόλπα περιμένει όλους, χωρίς κανένα πρόβλημα.Take your time.

Ψάξε μέσα στα στενά της πόλης και θα βρεις αρκετά μέρη κατάλληλα για κόλπα: 7 σκαλιά, curbs για άπειρο grind, manual curb, flat bars και αρκετές πλατείες που βγάζουν καλά κόλπα.

AΛEΞANΔPOYΠOΛH

Tο spot στο φάρο, στην πιο κεντρική πλατεία της Aλεξανδρούπολης, είναι απλά τέλεια. Curbs στη σειρά, τετράγωνα και μαρμάρινα, για σούπερ lines.Tο μόνο που πρέπει να έχετε το νου σας είναι οι περαστικοί, τα τραπέζια από τις καφετέριες, τα παιδάκια και η «λεζάντα» που κυκλοφορεί και στη βαράει κατακέφαλα. Aν έχεις αρκετή υπομονή και δεν ακούς τις συμβουλές του καθένα, μπορείς να έχεις τέλεια lines!

Στο Jumbo, όπου πάντα σταματάς γιατί σίγουρα θα βρεις κάτι, υπάρχουνε 8 σκαλιά και ακριβώς από πίσω ένα απότομο bank, που μπορείς να κάνεις άπειρα κόλπα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ