Life in Athens

DVS Tour in Greece

O Σεπτέμβρης έχει μπει και η σκηνή μας έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για να υποδεχτεί skaters διεθνούς φήμης

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 225
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
92461-207630.jpg

O Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά και η σκηνή μας έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται για να υποδεχτεί skaters διεθνούς φήμης που ετοιμάζουν την κάθοδό τους στη χώρα μας. Πρώτο και καλύτερο έρχεται το team της DVS footwear, για ένα tour 7 ημερών. Τα ονόματα που θα έρθουν είναι πολλά και μεγάλα, όπως Kerry Getz, Chico Brenes, Paul Shier, Mark Baines και Flo Martin.

Όλοι αυτοί θα φθάσουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 15/9. Τα παιδιά ξεκινούν από τον Βορρά γιατί εκεί βρίσκεται η έδρα του Έλληνα αντιπροσώπου της εταιρείας, που δεν είναι άλλος από το γνωστό μας κατάστημα Micro x treme. Στις 16/9, στις 19.00, οι ξένοι skaters θα επισκεφτούν το skate shop στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να κάνουν μια γνωριμία με όλους τους skaters. Στις 17/9 η ομάδα της DVS θα οργώσει τους δρόμους με τα skate για να τραβήξουν τηλεοπτικό υλικό και να γνωρίσουν τους locals. Την επόμενη μέρα αναχωρούν για Αθήνα. Στις 19/9 θα επισκεφτούν τα αθηναϊκά σποτ και στις 20/9, στις 12.00 το μεσημέρι, θα δώσουν ραντεβού στο Color skate shop στου Ψυρρή για μια πρώτη γνωριμία με τους locals, ενώ στις 16.00 οι καλεσμένοι θα πραγματοποιήσουν ένα demo στο contest “Skate and the city” που θα γίνει στην πλατεία Κοτζιά (περισσότερα info για το event θα σας πούμε την επόμενη βδομάδα). Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα για την ομάδα της DVS και ελπίζω κάπου να τους πετύχετε, γιατί αξίζουν τον κόπο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

● Νέες αλλαγές στο χώρο της «τροχοσανίδας», όπως τη λέει και ο γείτονάς μου. Ο Θάνος Πάνου, ο μικρός ταλαντούχος, έκανε την επιλογή του για Emerica footwear και RVCA clothing.

● Με RVCA clothing, όμως, θα ντύνεται από τώρα και στο εξής και το τρελόπαιδο Γιάννης Γκεκόπουλος.

● O Cine είναι το νέο απόκτημα για το pro rad και αντιπροσωπεύει Vox Footwear και Anti-hero skateboards.

● Η Independent trucks company είναι η εταιρεία κολοσσός που ποτέ, μα ποτέ, δεν αφήνει riders να φύγουν εύκολα, κι έτσι διατηρεί πάντα ένα δυνατό team. Σ’ αυτό το team έρχονται τώρα να προστεθούν οι Γιώτης Κουρτζόγλου, Βασίλης Αράμβογλου και Damian Argi. Με γεια!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ