- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το μπαλκόνι του Papazó ήταν μια βραδιά που κρατάει ακόμα
Βίντεο από την επετειακή συναυλία στην Πλατεία Δεξαμενής
Ένας χρόνος Papazó ολοκληρώθηκε και θυμόμαστε στιγμές από την επετειακή συναυλία στην Πλατεία Δεξαμενής.
Δεν ήταν απλώς ένα μουσικό μπαλκόνι που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, αλλά μια μεγάλη μουσική γιορτή. Κάθε τραγούδι και μια ανάμνηση, κάθε χειροκρότημα και μια επιβεβαίωση ότι εδώ συμβαίνει κάτι όμορφο. Τα φώτα της πόλης έμοιαζαν με σκηνικά, οι βουκαμβίλιες κουνιόντουσαν απαλά και ο ήχος ταξίδευε σε κάθε γωνιά της πλατείας Δεξαμενής.
Ήταν μια βραδιά από αυτές που θα θυμάσαι για καιρό. Που δεν κρατάς μόνο στα stories αλλά και μέσα σου. Μία πλατεία που έγινε μια μεγάλη παρέα, σήκωσε ψηλά τα ποτήρια της και τραγουδούσε σαν να γνωρίζονταν από παλιά. Όσοι ήμασταν εκεί, ξέρουμε πως κάτι κράτησε λίγο παραπάνω απ’ όσο φάνηκε. Το «μπαλκόνι του Papazó» έκανε κάτι που λίγα πράγματα καταφέρνουν σε αυτή την πόλη: μας ένωσε σε μια μεγάλη γιορτή, τόσο εύκολα, τόσο απλά.
Το μπαλκόνι του Papazó ξεκίνησε σαν μια ιδέα στα social και πριν μερικούς μήνες έγινε ένα μεγάλο μουσικό ραντεβού, με φόντο τη βραδινή Αθήνα. Ήταν η τελευταία Πέμπτη της άνοιξης και το κέντρο της πόλης έμοιαζε με νησί. Ο κόσμος δεν περνούσε απλώς, σταματούσε. Έμενε. Και τραγουδούσε.
Και όταν η σκηνή άδειασε, κανείς δεν έφυγε βιαστικά. Κι αυτό ακριβώς κρατήσαμε απ’ τη βραδιά: το «μαζί». Η Αθήνα – αυτή η συχνά κουρασμένη και μερικές φορές γκρινιάρα πόλη – για λίγες ώρες ξαναθυμήθηκε τον αυθορμητισμό της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια περιοχή 650 στρεμμάτων γύρω από την Ακρόπολη
Cult, chic, καύσωνας και ένα κρουαζιερόπλοιο στην Ανταρκτική
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026, από τις 19:00 έως τις 23:00
Δείτε εικόνες από την «καθαρή» από αυτοκίνητα πρωτεύουσα
Στο επίκεντρο του έργου βρίσκονται οι παρεμβάσεις οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης
Έπειτα από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας
Αν μείνεις στην πρωτεύουσα μόνο εσύ και ο Τσίου, σου βρήκαμε όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις
Ένα μονοπάτι οδηγεί σε ένα κρυφό επίνειο με κρυστάλλινα νερά, 50 λεπτά από το κέντρο της πόλης
Φυτεύτηκαν 220 δέντρα και 1.200 θάμνοι με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών
Δωρεάν εκδηλώσεις, μουσεία, παραλίες, πεζοπορίες, φαγητό και μοναδικές εμπειρίες στην Αττική
Πάνω από 20 παρεμβάσεις σε σχολεία και δημοτικές παρεμβάσεις
Έργο 300.000 ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής - Έτοιμο για τη νέα σεζόν.
Φέρνει στην καρδιά της πόλης την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου παραθαλάσσιου resort
Η Στοά διαθέτει όλα τα στοιχεία για να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα spots της πόλης.
Ένα από τα τελευταία κτίρια των παλιών διοδίων της Αθήνας
Από την Πετρούπολη μέχρι τη Δραπετσώνα και τη Χασιά, οι πιστοί του είδους αυξάνονται θεαματικά
Η υπόθεση είχε ξεκινήσει μετά τη δωρεά ιδιώτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.