Life in Athens

Γιατροί του Κόσμου: Διοργανώνουν πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης

Αγοράζουμε λαμπάδες και δώρα για καλό σκοπό

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαμπάδες και δώρα για καλό σκοπό

Γιατροί του Κόσμου: Ετοιμάζουν διήμερη γιορτή αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας, στηρίζοντας τις ευάλωτες ομάδες μέσω αγοράς πασχαλινών δώρων

Οι Γιατροί του Κόσμου ετοιμάζουν μια πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης στις 27-28 Απριλίου 2024 στο Stelios Conference Hall – Cine Paris (Κυδαθηναίων 22) στην Πλάκα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουμε τόσο τις δράσεις των γιατρών, όσο και τους τρόπους που μπορούμε εμείς οι ίδιοι να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας. Ήδη τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας συνειδητοποιήσαμε ακόμα περισσότερο όχι μόνο πόσο σημαντική είναι η υγεία, αλλά και το δύσκολο έργο όλων όσων εργάζονται στον χώρο της περίθαλψης. 

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Λαμπάδες από τους Γιατρούς του Κόσμου

Θέλοντας να αναδειχθεί έμπρακτα η σημασία της συνύπαρξης και της προσφοράς, οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε το έργο των Γιατρών του Κόσμου είναι πολύ απλοί. Στον χώρο του Stelios Conference Hall – Cine Paris που θα διεξαχθεί η γιορτή, μπορεί κανείς να αγοράσει λαμπάδες, πασχαλινές κάρτες αλλά και διακοσμητικά, στηρίζοντας έτσι με ένα μικρό χρηματικό ποσό τη δράση αυτή. Μπαίνοντας σε πασχαλινή διάθεση, θα βρει κανείς και άλλα παρεμφερή δώρα τα οποία μπορεί να επιλέξει κυρίως για παιδιά, μια και συνοδεύονται από πολύχρωμα και πιο παιχνιδιάρικα στολίδια, δημιουργώντας μια ακόμα πιο εύθυμη διάθεση στο συγκεκριμένο διήμερο. Μια τέτοιου είδους δωρεά είναι αρκετή, για να στηρίξει ο καθένας μας τις προσπάθειες των Γιατρών του Κόσμου, οι οποίοι από το 1990 προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και φροντίδα εντός και εκτός Ελλάδας, δίνοντας το «παρών» όπου υπάρχουν άνθρωποι. 

Γνωρίζοντας τους Γιατρούς του Κόσμου

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου στην Ελλάδα αποτελούν μία ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση, μέλος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου το οποίο αποτελείται σήμερα από 17 αντιπροσωπείες. Με γνώμονα πως κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή την πολιτική πεποίθηση, δίνουν όπου μπορούν το παρών, δίχως διακρίσεις. Στόχος τους δεν είναι μονάχα να προσφέρουν όπου υπάρχει ανάγκη, αλλά να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στη δημιουργία μια κοινωνίας που θα λειτουργεί με κίνητρο την αλληλεγγύη και την αγάπη.

Αφίσα της εκδήλωσης

Φέτος το Πάσχα ας στηρίξουμε όπως μπορούμε ο ένας τον άλλον, έστω και αγοράζοντας μια πασχαλινή κάρτα. Μερικές φορές οι μικρές πράξεις μπορούν να είναι πιο δυνατές από όσο νομίζουμε. 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Τοποθεσία: Stelios Conference Hall – Cine Paris, Κυδαθηναίων 22, Πλάκα
Ημερομηνία: Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Απριλίου
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 21:00

Αν θέλετε να μάθετε περισσσότερα για τις δράσεις των Γιατρών του Κόσμου της Ελλάδας, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ