Life in Athens

Voice 102.5: Νέες Φωνές, Νέες Συνήθειες, Νέο Ραδιόφωνο στην πόλη

Jake Isaac, Vaxtones, Πάνος Μπίρμπας, Dj Snatch και Αριστοτέλης Ρήγας ήταν μερικοί μόνο από αυτούς που ξεσήκωσαν το κοινό στη συναρπαστική βραδιά

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jake Isaac © Θανάσης Καρατζάς
Jake Isaac © Θανάσης Καρατζάς

Voice 102,5: O Jake Isaac ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

"Start again", "Broken pieces", "Still have you", "When it hurts", "To be loved", ήταν μερικά μόνο από τα τραγούδια που ερμήνευσε ο Jake Isaac, από το νέο άλμπουμ του με τίτλο "For when it hurts", που βρέθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας καλεσμένος του σταθμού Voice 102.5. Η μπάσα και τρυφερή soul φωνή του, παρέσυρε το κοινό σε ένα sing a long με τον επιτυχημένο μουσικό να κατεβαίνει στη συνέχεια, από τη σκηνή και να τραγουδά με την κιθάρα του ανάμεσα στους έκπληκτους θεατές. Kέφι, χαμόγελα, τρυφερές αγκαλιές, καλή διάθεση, ιδιαίτερα cocktails και ένα come together mood. «Θα είναι πολύ δυνατό αυτό το event», σκεφτόμουν όσο χόρευα στους ρυθμούς του. H ανάγκη άλλωστε, για μοναδικές στιγμές με φίλους είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Jake Isaac
© Θανάσης Καρατζάς

Voice 102.5: Πάρτι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης 

Στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα από τα πιο κομβικά της σημεία, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ο Voice 102.5 συνάντησε φίλους και ακροατές σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες. Με νέο όνομα και λογότυπο, αλλά με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό για την μουσική, ο σταθμός διοργάνωσε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, ρυθμό και συναίσθημα. Το ξεκίνημα δυναμικό και με γέλιο χάρη στον stand up comedian Αριστοτέλη Ρήγα, που ξεχώρισε για το λογοπαίγνιο και το μασάπ του στη σκηνή. Στη συνέχεια, οι ατμοσφαιρικές μελωδίες του Πάνου Μπίρμπα, σε έκαναν να νοσταλγείς ενώ οι Vaxtones έδωσαν το ρυθμό, και ξεσήκωσαν το κοινό με το δικό τους προσωπικό ήχο με επιρροές που ξεκινούν απ’τα ψυχεδελικά 60s και το βρετανικό punk, και φτάνουν μέχρι την calypso και το swing. Έτσι, ακριβώς όπως μας έχουν συνηθίσει ...λίγο πριν ανέβει ο Jake Isaac στη σκηνή. Τι και αν ακύρωσε την περιοδεία του, εμφανίζεται για πρώτη φορά στα μέρη μας και όσοι βρέθηκαν εκεί ταξίδεψαν με την φωνή του. «Είναι η προσπάθειά μου να εκφράσω με λόγια τα εμπόδια και τους πόνους μιας ειλικρινούς σχέσης, ενώ τονίζω την ανάγκη για παρηγοριά όταν τα πράγματα είναι δύσκολα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος για τη τρίτη δισκογραφική του δουλειά. Μόλις τελείωσε, παρέδωσε τη σκυτάλη στον Dj Snatch στα decks, ο οποίος με τα new mixtape του, και τους street soul και funk jams ρυθμούς του, μας παρέσυρε.

Vaxtones
Vaxtones
Πάνος Μπίρμπας
Πάνος Μπίρμπας
Voice 102.5 Πάρτι
Αριστοτέλης Ρήγας
Αριστοτέλης Ρήγας

Τα ποτήρια βρίσκονταν ψηλά στον αέρα. Το δικό μου κοκτέιλ "Athens Voice Passion" ήταν δροσερό, γλυκόξινο και φρουτώδες, όπως ακριβώς μου αρέσει και το είχαν επιμεληθεί οι άνθρωποι της... Serkova. Τα Special Serkova cocktails αποκλειστικά για τους ακροατές του Voice 102,5 συντρόφευσαν την αξέχαστη βραδιά και ταίριαζαν ακριβώς με το mood. Τόσο το X Mule όσο και το Fresh Voices είχαν την τιμητική τους και από την πρώτη γουλιά κυριάρχησαν τα διαφορετικά αρώματα τους ενώ το απολάμβαναν όλοι κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής βραδιάς. 

Special Serkova cocktails
Special Serkova cocktails
Special Serkova cocktails
Special Serkova cocktails

Μια αληθινή γιορτή που απέδειξε ότι η δύναμη της μουσικής και του ραδιοφώνου ενώνουν ανθρώπους. Μία συναρπαστική βραδιά, έτσι όπως μόνο ο Voice102.5 ξέρει να διοργανώνει, και που μας κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο ραδιοφωνικό γεγονός στο Γαλλικό Ινστιτούτο στις 20 Νοεμβρίου με τους "A man called shadow".

Voice 102.5
ΔΕΗ // VOICE 102.5

*Στο fresh voices party ήταν φυσικά και η ΔΕΗ, γιατί πάντα ...νιώθεις καλά όταν γνωρίζεις πώς έχεις όλα όσα χρειάζεσαι από αυτόν που εμπιστεύεσαι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ