Life in Athens

All you need is love

Lover skateboards

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82071-165512.jpg

Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τις νέες επαγγελματικές κινήσεις ανθρώπων που παίρνουν την απόφαση, παρά τις δύσκολες εποχές, να προσπαθούν για αυτό που αγαπούν δημιουργώντας ο κάθε ένας από αυτούς μια δική του πρόταση προς την ελληνική αγορά.

Τον τελευταίο ένα μήνα δύο φίλοι που έχουν μεγαλώσει δίπλα μου κατάφεραν να κάνουν την σκέψη των τελευταίων τριών-τεσσάρων ετών πραγματικότητα. Ο Giorgio Armani Ζαβος και ο Γιώργος Παπαδημητρίου, δύο skaters που έχουν προσφέρει πολλά στην ελληνική σκηνή του skateboarding, με το ταλέντο τους εγκαινίασαν με φίλους τη νέα ελληνική εταιρία σανιδιών που ακούει στο όνομα «Lover Skateboards».

n

Στην συζήτηση που είχα με τους δύο φίλους, μου είπαν τα εξής:

Το όνομα της εταιρείας ήταν ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια. Υπήρχαν αρκετές υποψήφιες προτάσεις στο τραπέζι αλλά δυστυχώς δεν καταλήγαμε κάπου. Μια μέρα ο Giorgio είπε την μαγική λέξη «Lover» την αγαπήσαμε αμέσως, παγώσαμε και ταυτόχρονα νιώσαμε ότι ανακαλύψαμε την ονομασία που ταιριάζει σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Λίγο αργότερα το σωσίβιο ήταν ακόμα ένα στοιχείο που ήρθε και έδεσε με την όλη ιδέα που είχαμε στο κεφάλι μας και αυτό που θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω.

Τα σανίδια μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη, υπάρχουν όλα τα μεγέθη για όλα τα γούστα, το concave επιλέξαμε να είναι medium γιατί είναι αυτό που μας ταιριάζει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε αρκετά παιδιά που τσουλάνε εκεί έξω.

Από Σεπτέμβριο θα αρχίζουμε να στήνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τη Lover. Μαζί με τα νέα σχέδια της δεύτερης σειράς μας, το αρχικό team που θα αντιπροσωπεύει την εταιρεία μας στους δρόμους είναι ο Γιώργος Παπαδημητρίου , Giorgio Armani Ζαβος και Νότης Άγγελης.

Έρχονται όμορφες μέρες για εμάς και το skateboarding. Ευχαριστούμε όλους που μας έχουν στηρίξει μέχρι στιγμής, και την Athens Voice που συνεχίζει να υποστηρίζει το skateboarding τα τελευταία δέκα χρόνια..

Keep it lover guys thnx!

www.facebook.com/pages/Lover-Skateboards

n

Videos

nn


Φωτο: Evan Maragkoudakis

Ανακάλυψε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «στέκια» της Street culture σκηνής της πόλης, γνώρισε τους τύπους που ζωγραφίζουν τους τοίχους της, σχεδίασε τις δικές σου διαδρομές στο χάρτη της πόλης, κλείσε δωρεάν τη θέση σου για να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία ενός urban adventure tour του Cutty Sark ή να διαβάσεις το blog για ό,τι καινούριο παίζει στη street σκηνή της πόλης εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.