Life in Athens

Longing Disco: Άκουσε τα ερωτικά τραγούδια που αγαπάς στο μπαρ του ΕΜΣΤ

Μια μοναδική εκδήλωση που οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox στο πλαίσιο του MODERN LOVE Festival

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Longing Disco: Άκουσε τα ερωτικά τραγούδια που αγαπάς στο μπαρ του ΕΜΣΤ

Η Longing Disco στο μπαρ του ΕΜΣΤ από τον καλλιτέχνη Nick Fox για το Modern Love Festival 

Ερωτευτήκατε ποτέ κάποιο άτομο που δεν έπρεπε να ερωτευτείτε; Διαλυθήκατε ποτέ από έρωτα, να μην ξέρετε τι να κάνετε και να παίζετε τον ίδιο δίσκο ξανά και ξανά; Ο «ερωτοχτυπημένος» σας δίσκος και οι ιστορίες ερωτικής απογοήτευσής σας μπορούν να γίνουν μέρος της Longing Disco, μιας μοναδικής εκδήλωσης την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox στο πλαίσιο του MODERN LOVE Festival και πραγματοποιείται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) στην Αθήνα.

Τι είναι το Longing Disco στο μπαρ του ΕΜΣΤ

Η Longing Disco είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή. Κάθε τραγούδι της Longing Disco έχει μια μοναδική ιστορία να πει. Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες ζητούν ανώνυμα το τραγούδι που συνδέεται περισσότερο με προσωπικές τους ιστορίες που εξιστορούν σχέσεις στα ουράνια, ειδύλλια με τραγική κατάληξη, ανεκπλήρωτους έρωτες, ξαφνικούς αποχωρισμούς, απώλειες, ελπίδες και όνειρα.  

Τα τραγούδια θα παίζονται στο μπαρ του ΕΜΣΤ όλες τις μέρες που διαρκεί το φεστιβάλ MODERN LOVE, ενώ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν κεντρική θέση στη Longing Disco, μια πανηγυρική βραδιά μουσικής, χορού και επιθυμίας εμπνευσμένη από το συναισθηματικό φάσμα της αγάπης και του ερωτικού πόθου.

Longing Disco: Άκουσε τα ερωτικά τραγούδια που αγαπάς στο μπαρ του ΕΜΣΤ

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις στην Longing Disco;

Στείλε το τραγούδι σου εδώ

Συμπληρώνοντας τη φόρμα θα πρέπει να συμπεριλάβεις: τον τίτλο του τραγουδιού, το όνομα του καλλιτέχνη/συγκροτήματος, την δικιά σου ιστορία που σε έκανε να διαλέξεις αυτό το τραγούδι, και αν θέλεις μπορείς να στείλεις και μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ιστορίας σου για να προβληθεί στην ντίσκο.

Όλες οι υποβολές θα παραμείνουν ανώνυμες, ενώ μπορείς να μοιραστείς την ιστορία σου για ένα τραγούδι ακόμα κι αν δεν παρασταθείς στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ