Life in Athens

The Ellinikon Experience Park: Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες

Αύγουστος στην Αθήνα πλέον σημαίνει στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και άθλησης σε ένα από τα ομορφότερα νέα πάρκα της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 882
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Ellinikon Experience Park: Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες

The Ellinikon Experience Park: Δραστηριότητες και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι στην Αθήνα κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αρκεί να ξέρεις πού να ψάξεις. Για παράδειγμα, ένας εξαιρετικός καθημερινός προορισμός για όσους μείνουν στην πόλη είναι το The Ellinikon Experience Park. Εκτός από δροσερή όαση πρασίνου για να απολαύσεις τις βόλτες σου, το The Ellinikon Experience Park διαθέτει την πιο συναρπαστική παιδική χαρά με έκταση πάνω από 5700 τ.μ. Ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές που ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους, όπως τραμπολίνο, μουσικές κατασκευές, διαδραστικό «τηλέφωνο», δενδρόσπιτα αναρρίχησης, κούνιες, τσουλήθρα τούνελ, παιχνίδι νερού με άμμο και πολλά ακόμη. Όλα τα παιδιά μπορούν να ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές καθώς περιλαμβάνει και παιχνίδια φιλικά προς ΑμεΑ.

The Ellinikon Experience Park: Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες

Παράλληλα, οι βραδιές γίνονται πιο δροσερές χάρη στις καθημερινές προβολές του Micropolis Festival στην Πλατεία Α. Θεματικά αφιερώματα σε βραβευμένους δημιουργούς της μεγάλης οθόνης, κωμωδίες και πρόσφατα blockbuster, αλλά και αγαπημένες, κλασικές ταινίες για όλη την οικογένεια με δωρεάν είσοδο (ώρα έναρξης προβολής 21.00). 

The Ellinikon Experience Park: Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες

Αύγουστος στην Αθήνα πλέον σημαίνει στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και άθλησης σε ένα από τα ομορφότερα νέα πάρκα της πόλης. Το The Ellinikon Experience Park λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 23.00 και η είσοδος είναι δωρεάν. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση μετρό Ελληνικό, ενώ για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY