Life in Athens

Arctic Monkeys: Η πολυσυζητημένη συναυλία πλησιάζει και έχουμε την καλύτερη πρόταση

Δες πού μπορείς να αράξεις για να απολαύσεις το live, να βγάλεις αναμνηστικές φωτογραφίες και να κερδίσεις τρομερά δώρα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Release Athens 2023 | Arctic Monkeys, The Hives, Willie J Healey

Η Funky Buddha με ένα special stand στο live των Arctic Monkeys στην Πλατεία Νερού.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που τέσσερις παιδικοί φίλοι από το High Green του Sheffield αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα που πολύ γρήγορα έμελλε να κατακτήσει τον κόσμο. Οι Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders, παρέα με τον Nick O’Malley από το 2006, οι κατά τον κόσμο Arctic Monkeys, είδαν τη φήμη τους να μεγαλώνει με ιλιγγιώδη ρυθμό, «από στόμα σε στόμα», και μετά από τα πρώτα demo που κυκλοφόρησαν ελεύθερα στο internet δεν άργησαν να καταλήξουν στην αγκαλιά της εμβληματικής Domino Records.

Την Τρίτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου, οι Arctic Monkeys των αξεπέραστων “R U Mine?”, “505”,  “Do I Wanna Know?”, “Star Treatment”, “Why’d You Only Call Me When You’re High?” και “Fluorescent Adolescent”, μεταξύ πολλών άλλων, θα ανέβουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού, στα πλαίσια του Release Athens 2023, για μια βραδιά που θα αποτελέσει το απόλυτο μουσικό ραντεβού της χρονιάς.

Ραντεβού δίνουμε, βέβαια, και με τη Funky Buddha, για την οποία η μουσική είναι πάθος και πηγή έμπνευσης, δύναμης και αισιοδοξίας, γι’ αυτό και τη στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Έτσι, θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στο Release Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής στην Ελλάδα, και στη sold out συναυλία των Arctic Monkeys στις 18 και 19 Ιουλίου. Πέρνα μια βόλτα από το Funky Buddha stand και τσέκαρε τη νέα sustainable συλλογή της Funky Buddha. Στάσου μπροστά στην ειδική οθόνη, σύρε την ψηφιακή σακούλα και μάζεψε όσα περισσότερα Funky Buddha αντικείμενα μπορείς και κέρδισε keychains, tote bags και gift cards.

Funky Buddha Stand at Release Athens

Αν δε σκοπεύεις να στηθείς από νωρίς μπροστά στη σκηνή, υπάρχει η τέλεια εναλλακτική του να αράξεις στα πουφ στο stand της Funly Buddha απολαμβάνοντας το ποτό σου και τη συναυλία με άνεση. Μην ξεχάσεις να βγάλεις αναμνηστικές φωτογραφίες με τους φίλους σου με φόντο την πιο συζητημένη συναυλία του καλοκαιριού χρησιμοποιώντας την polaroid στο ειδικό κόρνερ, τις οποίες μπορείς μετά να μοιραστείς και στα social σου με τη @funkybuddha_ και #funkybuddha_ που κρατάει την καλύτερη παρέα στις συναυλίες.

Funky Buddha Stand at Release Athens

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ