Life in Athens

Athens Pride: Το μήνυμα «Beyond Labels» της Teleperformance που αξίζει να διαδώσεις

Η Teleperformance Greece στήριξε το φετινό Athens Pride γιορτάζοντας το δικαίωμα στην ισότητα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Athens Pride και Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece, γιόρτασε τη διαφορετικότητα στο Athens Pride 2023 διαδίδοντας το μήνυμα «Beyond Labels».

Ο Ιούνιος έχει καθιερωθεί πλέον ως μήνας γιορτής της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ελεύθερης έκφρασης του εαυτού. Αποτελεί εδώ και χρόνια μια καθοριστική στιγμή για τις LGBTQ+ κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Είναι μια εποχή που η κοινότητα και οι σύμμαχοί της συγκεντρώνονται για να διεκδικήσουν και να γιορτάσουν, χωρίς να ξεχνούν ποτέ την ιστορία που πυροδότησε ένα κίνημα που αψηφούσε τις ανισότητες μεταξύ των φύλων.

Χαμογελαστά πρόσωπα με ζωγραφισμένα ουράνια τόξα στα μάγουλα, πολύχρωμες σημαίες να ανεμίζουν σε κάθε μέγεθος, συνθήματα και τραγούδια να ακούγονται στην καρδιά της πόλης σε κάθε δρόμο και μικρό στενάκι. Αυτή ήταν η εικόνα το Σάββατο 10 Ιουνίου που πραγματοποιήθηκε η μεγάλη παρέλαση Υπερηφάνειας του Athens Pride 2023. Πλήθος κόσμου, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και υπερασπιστές των δικαιωμάτων της κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας για να γιορτάσουν, να θυμηθούν και να διεκδικήσουν μια ζωή με ίσα δικαιώματα.

Athens Pride και Teleperformance Greece

Ανάμεσά τους και η Teleperformance Greece που στηρίζοντας έμπρακτα την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα συμμετείχε στο Athens Pride 2023 ως Χορηγός Προσβασιμότητας για δεύτερη χρονιά. Γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα και την ουσιαστική ανθρώπινη αξία, διοργανώνει κάθε χρονο μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που συμβάλλει στην ενίσχυση των φωνών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Για τους ανθρώπους της Teleperformance Greece δεν υπάρχουν «ταμπέλες», διακρίσεις και στερεότυπα και το αποδεικνύουν διατηρώντας ένα εργασιακό περιβάλλον όπου κυριαρχούν η αποδοχή και ο σεβασμός. 

Πρόκειται άλλωστε για μια εταιρεία που εκτιμά τη διαφορετικότητα και την ένταξη και παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο η LGBTQI+ κοινότητα ακούγεται, ένα μέρος που ο καθένας βλέπει τους άλλους πέρα από τις ταμπέλες. Η πολιτική της εταιρείας εφαρμόζει έμπρακτα τις αρχές της ισότητας και του σεβασμού απέναντι σε όλους, έχοντας υιοθετήσει μία σειρά πρωτοβουλιών και πολιτικών. Σήμερα, απασχολεί περισσότερους από 12.000 εργαζομένους 110 εθνικοτήτων, οι οποίοι μιλούν πάνω από 42 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, έχοντας δημιουργήσει ένα πολυπολιτισμικό, συμπεριληπτικό και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον. Το 2019, μάλιστα, υπερήφανα υπέγραψε τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, επικυρώνοντας με κάθε επισημότητα την προοδευτική της φιλοσοφία και το σεβασμό της στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις, στερεότυπα και προκαταλήψεις.

ATHENS PRIDE 2023 TELEPERFORMANCE GREECE
ATHENS PRIDE 2023 TELEPERFORMANCE GREECE

Γι' αυτό και μέσα από τη συμμετοχή της στο Athens Pride ήθελε να «φωνάξει» το μήνυμα «Beyond Labels» απορρίπτοντας όλες τις ταμπέλες. Aνάμεσα στο μήνυμα της αγάπης και του σεβασμού που μεταδίδονταν, οι παρευρισκόμενοι στη φετινή γιορτή είχαν τη δυνατότητα να βαφτούν με τα χρώματα του Athens Pride στο περίπτερο της Teleperformance Greece, και στη συνέχεια να απαθανατίσουν και να μοιραστούν τη στιγμή συμμετέχοντας στο 360° Video Booth κοιτάζοντας τον κόσμο «Beyond One Perspective!». Τα κλικ ήταν πολλά και τα χαμόγελα διάπλατα. Οι συμμετέχοντες με τα πολύχρωμα ρούχα και όχι μόνο, τις σημαίες, τα συνθήματα που τιμούσαν τη συμπερίληψη και εμψυχωτικά τραγούδια πλημμύρισαν το περίπτερο της Teleperformance και αποτύπωσαν για πάντα αυτή την στιγμή τους μέσα σε ένα μοναδικό βίντεο.

Athens Pride και Teleperformance Greece
Athens Pride και Teleperformance Greece

Ανάμεσα στον κόσμο που γιόρταζε εκεί ήταν και ο performer Αντώνης Παπαηλίας (Lola), η τραγουδίστρια Marseaux, η content creator Μαρία Μιτσόλα, ενώ κάποια στιγμή είδαμε και την Katherine Reilly, συγγραφέα και ακαδημαϊκή εισηγήτρια, καθώς και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Και οι εργαζόμενοι της Teleperformance Greece μετέδωσαν τα μηνύματα υπέρ της συμπερίληψης και της αποδοχής με τη συμμετοχή τους στην καθιερωμένη παρέλαση το απόγευμα του Σαββάτου. Ξεκινώντας από την Πλατεία Κοτζιά, μία πολύχρωμη θάλασσα ανθρώπων διέσχισε την πόλη φτάνοντας στο Σύνταγμα, πλημμυρίζοντας την πόλη με χαμόγελα και αισιοδοξία για μια καλύτερη κοινωνία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ