Life in Athens

Κέρδισε εισιτήρια για το Colourday Festival 2023 στο ΟΑΚΑ

Μια μέρα γεμάτη μουσική και χρώματα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Colourday Festival

Colourday Festival 2023: Διαγωνισμός ATHENS VOICE με εισιτήρια για το φεστιβάλ που με πολύ χρώμα, ποικίλες δραστηριότητες, shows και εκπλήξεις θα ανεβάσει τη διάθεση στην αρένα του ΟΑΚΑ.

Λίγες ημέρες έμειναν για το εντυπωσιακό Colourda Festival 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ. Όπως κάθε χρόνο, χιλιάδες θα μαζευτούν για να γιορτάσουν το καλοκαίρι σε μια μέρα γεμάτη χρώματα και κορυφαίες μουσικές. Παρουσιαστές θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βενετία Καμάρα και ο Άγγελος Πάτσης, ενώ το line up αποτελείται από πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες!

Δέσποινα Βανδη, Αναστασία, Stan Αντιπαριώτης, HawkKingsImmuneIvan GrekoBossikanEllizeStratDaphne LawrenceRoiKiddAntonis DimitriadisDj PacoAspaSteve OnemanshowJoanneRipenCryjaxxLila TriantiAntonia Kaouri, Αθηνά Μανουκιάν, Nikko SunsetDim AngeloBorek feat Kostas MartakisKonyNinaLydiaArcholekasMike GIasonas MandilasVasdilis EliadesLiakDj SoldoParadoxSex me up party, είναι τα ονόματα που θα εμφανιστούν στο stage του Colourday Festival και θα ξεσηκώσουν το κοινό με τη μουσική τους.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ATHENS VOICE εξασφάλισε VIP εισιτήρια για 10 τυχερούς για το Colourday Festival. Με αυτό το εισιτήριο, οι νικητές θα μπορούν να μπουν στη VIP Area μπροστά στη σκηνή! Και φυσικά από fast lane είσοδο, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν σε ουρά. Για να το διεκδικήσεις στείλε ένα email στο contest@athensvoice.gr γράφοντας «colourday» στο θέμα, μέχρι τις 15/06/2023, στις 11.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email και θα περάσουν να παραλάβουν το ειδικό βραχιόλι από τα γραφεία της ATHENS VOICE (Χαρ. Τρικούπη 22, Αθήνα, 10679, 1ος όροφος).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ