Life in Athens

ΚΟΝΧ ΟΜ PΑΝΧ skateboards

Mια νέα ελληνική εταιρεία κάνει πρεμιέρα στο χώρο του skateboarding με το περίεργο όνομα “Konx Om Panx”.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 311
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8042-18310.jpg

Mια νέα ελληνική εταιρεία κάνει πρεμιέρα στο χώρο του skateboarding με το περίεργο όνομα “Konx Om Panx”.  Πίσω από αυτή βρίσκονται οι skaters Χρήστος Οικονόμου και Ντίνος - Ορφέας Σωτηρίου. Κάνοντας τα όνειρά τους δημιουργία, οι δύο φίλοι έρχονται, με απόλυτη αγάπη για το πατίνι, να αφήσουν το στίγμα τους. Η ATHENS VOICE τούς βρήκε και μίλησε μαζί τους για το νέο αυτό φιλόδοξο ελληνικό πρότζεκτ.

Τι είναι η Konx Om Panx; Ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αυτή η φράση είναι η καλύτερη απάντηση στην ερώτησή σου. Skaters όπως κι εσείς, καθίσαμε, οραματιστήκαμε και πράξαμε! Ξεκινώντας την Konx οm Panx θέσαμε κάποιους στόχους. Ένας από αυτούς είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα προϊόντα σε όλους εσάς.

Με ποιον τρόπο; Σαν skaters, γνωρίζουμε το πώς. Μέγιστη ποιότητα στη σωστή τιμή. Γι’ αυτό και επιλέξαμε ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια για να φτιάχνουμε τις σανίδες μας. Καναδέζικο maple ξύλο, μοναδικός τρόπος παραγωγής των σανιδιών με τη συγκόλληση των φύλλων να διαρκεί 10 ημέρες. Έτσι πετυχαίνουμε το σανίδι να έχει τη μέγιστη αντοχή για πολύ καιρό! Παράλληλα, σεβασμός στο περιβάλλον.

Γιατί να σας προτιμήσουμε; Πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες skaters πως με το να στηρίζουν μια ελληνική εταιρεία στηρίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Μόνο όταν στραφεί η ελληνική skate σκηνή στον εαυτό της θα δούμε πραγματικά μεγάλη εξέλιξη στη χώρα μας. Η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς skaters και πρέπει να τους στηρίξουμε. Η ελληνική σκηνή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις σκηνές της Ευρώπης. Βοηθάτε αυτούς που νοιάζονται για το skate στην Ελλάδα. Οι πωλήσεις μας έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από το συνηθισμένο που γίνεται μέσω internet.

Δηλαδή; Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε παραγγελίες από την Konx οm Panx μέσω α) πιστωτικής β) χρεωστικής γ) αντικαταβολής, ή απλά κατάθεσης σε λογαριασμό του απαιτούμενου ποσού. Μέσα σε 2 ημέρες το προϊόν θα έχει φθάσει σε εσάς καταργώντας τις αποστάσεις!

Ποιο είναι το team της νέας εταιρείας; Το αρχικό μας team που επιλέχτηκε για το ξεκίνημα είναι οι: Ντίνος Ορφέας - Σωτηρίου, Χρήστος Οικονόμου, Δημήτρης Πατίλης, Χρήστος Βασιουρής, Ευτύχης Αρβανιτόπουλος και Sammy Goulud. Δεσμευόμαστε σαν skaters να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο του skate στη χώρα μας ακόμα περισσότερο. Είμαστε μια μικρή και περήφανη εταιρεία.

billygee23@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ